Medewerker in de spotlights: Roel

Medewerker in de spotlights: Roel

In deze serie ‘medewerkers in de spotlights’ neemt onze marketingmedewerkster jullie mee in de wereld van Kors en alle medewerkers. Welke knappe koppen werken er bij Kors, wat vinden ze zo leuk aan het werken bij Kors en wat doen ze eigenlijk in hun vrije tijd? Dit komt u allemaal te weten in deze serie! We bijten het spits af met Hoofd technische dienst ‘Roel’! Roel is zeer gewaardeerde medewerker die al 30 jaar (!!) helpt om van Kors het beste hoogwerker bedrijf van Nederland te maken. Blijft u lezen?

30 jaar in dienst!

Roel werkt al sinds 1 april 1989 bij Kors hoogwerksystemen. Het jaar waarin de muur viel, de Fabeltjeskrant voor het laatst op televisie werd uitgezonden, kabinet Lubbers werd gevormd en Rene Froger met ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ op nummer 1 stond in de top 40. Jazeker, dit is dertig jaar geleden! Dat is reden voor een feestje! Maar eerst: een paar vragen voor Roel.

Het interview met Roel (hoofd technische dienst)

Je werkt al tientallen jaren bij Kors, wat leuk! Kors heeft geluk met zo’n vaste kracht, wat maakt Kors de werkgever dat je hier momenteel je 31e werkjaar in gaat? R:het groeien van het bedrijf, de interessante techniek en de leuke werksfeer maken dat ik al bijna 31 jaar nog steeds met plezier mijn werk mag doen.” Welke functie heb je momenteel bij Kors? R: “hoofd technische dienst”. En was dat ook de functie die je als kind in je hoofd had? R: dat was iets in de techniek, zoals werken met en sleutelen aan machines”. Vraag: je hebt Kors zien groeien als bedrijf, welke ontwikkelingen zijn je het meeste bij gebleven? R: Vooral dat nagenoeg alles door eigen mensen word uitgevoerd (het opbouwen van b.v. een stand voor een beurs) het meebouwen van de eigen bedrijfspanden, het transport van machines”. Heb je binnen Kors jezelf ook kunnen ontwikkelen en zo ja op welke manier? R: Elke dag is er wel weer iets waar je van leert, dus ja! En ook door het volgen van cursussen en trainingen al dan niet bij een fabrikant of leverancier.” Kun je een gemiddelde dag bij Kors omschrijven? R: voor mij is elke dag anders in verband met telefonische vragen en meldingen en het oplossen van technische problemen. Wat vind je het leukste aan je werk bij Kors? R:Dat iedere dag wel weer een verrassing biedt.” En, dat willen we ook weten, wat vind je het minst leuk aan je werk bij Kors? R: Euh zou het zo niet weten, misschien het enige wat ik kan bedenken dat er op sommige momenten wel eens heel veel tegelijk op je afkomt”. Slotvraag: wat doe je graag in je vrije tijd? R: “op vakantie gaan, weekendjes weg, tijd aan gezin besteden en fietsen”.

Bedankt Roel en fijn dat we samen met jouw een mooi jubileumfeest hebben kunnen vieren!