Hoogwerker certificaat

TÜV hoogwerker certificaat behalen bij Kors Hoogwerksystemen

Uw hoogwerker certificaat behalen doet u bij Kors Hoogwerksystemen in Steenwijk. Wij verzorgen TÜV hoogwerkercursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Een certificaat behalen kan binnen één dag! In twee dagdelen (theorie en praktijk) leert u een hoogwerker bedienen, dompelen wij u onder in de wereld van veiligheidsvoorschriften zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd en lichten wij diverse praktijk voorbeelden toe. Na afloop bent u in staat om sneller en zelfverzekerder aan de slag te gaan met grote machines.

Tijdens deze training brengen we u alle noodzakelijke kennis bij voor het bedienen van een hoogwerker.

Goede service, ook zeer geschikt voor cursus certificaat hoogwerker en huren van alle mogelijke hoogwerkers. > Rob

 

Hoe ziet de training er uit?

In het theoriedeel van de training leert u over de verschillende soorten hoogwerkers, risico’s en omgevingsfactoren die de veiligheid beïnvloeden en de wet- en regelgeving. Het theoriedeel wordt afgesloten met een klein (multiple choice) examen.

Vervolgens leert u in het praktijkdeel van de training, welke veiligheidsvoorzieningen er beschikbaar zijn en hoe u veilig werkt met een hoogwerker. Dit deel wordt afgesloten met een praktijkopdracht.

Hiervoor geldt een maximum van 8 deelnemers, welke bij slagen na afloop een diploma en pasje op creditcard formaat met een geldigheid van 5 jaar ontvangen.

Het programma

De training begint om 8.30u en duurt tot 16.30u en wordt als volgt ingedeeld ;

  • Welkom en introductie opleiding
  • Theorie gedeelte
  • Examen theorie
  • Pauze / Lunch inbegrepen
  • Praktijk gedeelte incl. examen.

Waarom een training volgen bij Kors Hoogwerksystemen?

  • Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van diverse merken hoogwerkers
  • U vindt bij ons opleidingen van zeer hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Training op maat
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding

 

Een hoogwerker bedienen zonder specifieke deskundigheid

Wanneer u een medewerker een hoogwerker laat bedienen zonder dat deze beschikt over specifieke deskundigheid, bent u in overtreding. U kunt een hoge boete ontvangen van de arbeidsinspectie bij een ongeval met persoonlijke letselschade en de werkgever kan via een civielrechtelijke procedure en een schadeclaim van de werknemer verwachten. Een dergelijke claim kan in de honderdduizenden euro’s lopen. Bovendien loopt een nalatige werkgever het risico om strafrechtelijk vervolgd te worden. Bij aantoonbare nalatigheid wordt de schade niet door de verzekering gedekt. Cursussen om grote machines te bedienen worden daarom ook niet voor niets gegeven. Voorkom onnodige risico’s en volg een training.

Wanneer u een hoogwerker certificaat bij Kors Hoogwerksystemen behaalt, weet u zeker dat u beschikt over voldoende kennis om de hoogwerker volgens de arbo-wet en verzekeraars te besturen.

 

Vergroot uw vakbekwaamheid en behaal een hoogwerker certificaat:

meld u aan

Hoogwerker trainingen wordt meerdere malen per jaar georganiseerd. Het doel van de hoogwerker cursus is, door het voorkomen van ongevallen en schades, zo veilig en verantwoord mogelijk met de hoogwerker te werken. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden en tarieven via opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl of bel met 0521589066.

hoogwerker certificaat halen