Verhuur graafmachines

Voor de verhuur van graafmachines kunt u bij Kors Hoogwerksystemen terecht. U vindt ons in de gemeente Weststellingwerf, Friesland, waar u diverse graafmachines kunt huren per dag of per week. We beschikken over een ruime aanbod verhuur machines van jong gebruikt tot compleet gereviseerd. Het gewicht van onze mini en midi graafmachines varieert van 900 kg tot 8 ton. Ideaal voor diverse werkzaamheden in de bouw of voor graafwerkzaamheden in tuinen.

Aanbod graafmachines

Ons aanbod bestaat uit graafmachines van topmerken als Hitachi Takeuchi en Yanmar. Met variƫrende breedtes, graafbereik en graafdiepte. U kunt per machine de bijbehorende specificaties bekijken. De hoogte van onze machines ligt tussen de 2 en 3 meter.

Bekijk ons aanbod

Gravers
Onze mini en midi gravers zijn in meerdere uitvoeringen te huur. Minigravers zijn compact en geschikt voor werkzaamheden als sleuven graven, tuinaanleg e.d. De onderwagen van de mini en midi gravers zijn doorgaans voorzien van rubber rupsen.

Speciale uitrustingstukken

Onze machines kunt u uitbreiden met speciale uitrustingsstukken, waardoor ze breed inzetbaar zijn. U kunt optioneel kiezen voor o.a. een puinbak, sorteergrijper, grondboor, kantelbak, sloophamer en meer! Zeer geschikt voor speciale werkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden via 0521-589066 of neem contact met ons op per mail.

Huur bij Kors Hoogwerksystemen!

  • Complete service
  • Van klein tot grote machines
  • Kwalitatief hoogwaardige machines
  • Gekeurd en veilig

Indien gewenst kunnen wij door middel van eigen transport de op elk gewenste locatie aanleveren. Liever ophalen uit de Blesse? Ook dat is mogelijk!

Informeer naar de mogelijkheden