Onderdelen

Voor onderhoud en reparatie van hoogwerkers en hoogwerker onderdelen kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende onderdelen tegen concurrerende prijzen.

Ons magazijn is bevoorraad met hoogwerker machine onderdelen van bekende fabrikanten als:
OmmelIft, SkyJack, HAB, Aichi, JLG, Snorkel, Teupen, Genie, Upright, Haulotte, Holland Lift en Deutz.

Ongeacht het merk, type of bouwjaar, wij hebben ongetwijfeld de juiste onderdelen voor uw machine!

Hoogewerker onderdelen lastig te vinden?

Naast machineonderdelen van bekende fabrikanten helpen wij u graag verder met uw zoektocht naar elementen van machines die niet meer geproduceerd worden. Deze, vaak moeilijk verkrijgbare, machineonderdelen bestaan onder andere uit filters, controllers, joysticks en cilinders.

Team-GerrittenveenModern en efficiënt magazijn

U vindt bij ons altijd wat u zoekt! Dankzij ons moderne magazijn, afgestemd op de werkplaats, zijn wij in staat om snel en efficiënt te werken.

Wij zijn specialist van het gehele assortiment Trojan batterijen. Weet u niet welk type accu bij uw machine hoort? Onze expert Gerrit weet u hier ongetwijfeld meer over te vertellen. Daarnaast leveren wij ook de benodigde rij- en stempelplaten, manuals van diverse merken en hoogwerker boeken (incl. certificaten) – verplicht bij verkoop van hoogwerkers vanaf 1997.

Ons ruime aanbod onderdelen bevat o.a.:

  • accu’s
  • banden
  • filters
  • kabels
  • controlboxen
  • controllers
  • elektrische componenten
  • stickers

Kors Hoogwerksystemen biedt u net dat beetje extra’s. Zo zijn wij in het bezit van ruime kennis en ervaring van originele onderdelen. De originele onderdelen zijn te verkrijgen tegen marktconforme prijzen.

Hoogwerker onderdelen repareren

U kunt uw onderdelen ook laten repareren of laten monteren door onze vakmensen. Al onze monteurs zijn in het bezit van jaren ervaring en een grote hoeveelheid vakkennis.

onderdelen

Afhalen of verzenden

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in Steenwijk of te verzenden. Onderdelen op voorraad besteld voor 14:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Dankzij onze grote voorraad (gangbare) onderdelen is snelle levering mogelijk.

Interesse in één of meerdere onderdelen of heeft u vragen aan onze expert Gerrit? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via 0521-589066 of via info@kors-hoogwerksystemen.nl. Uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen.

Neem contact op