Gebruikte Hoogwerker

Op zoek naar een gebruikte hoogwerker? Als expert op het gebied van verhuur en verkoop van hoogwerkers hebben wij een uitgebreid netwerk met gebruikers van hoogwerkers. Hierdoor komen wij met regelmaat in de gelegenheid om gebruikte hoogwerkers aan te kopen. Bijvoorbeeld als we een gloednieuwe hoogwerker afleveren. Een gebruikte hoogwerker van Kors Hoogwerksystemen is altijd in topconditie. Onze eigen ervaren en kundige monteurs kijken de machine van top tot teen na zodat we zeker weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Bovendien werken we alleen met topkwaliteit merken die bewezen lange dienstjaren hebben bij goed onderhoud. Hieronder vindt u een overzicht van ons actuele aanbod. Voor meer informatie over de desbetreffende machine kunt u contact met ons opnemen.

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een speciale machine en vindt u deze niet in ons overzicht? Op verzoek kunnen we onze ogen voor u open houden.

Hulp nodig bij de inkoop van tweedehands machines? Dankzij ons netwerk kunnen wij in opdracht op zoek gaan naar een specifieke hoogwerker. Tevens kunnen wij u helpen bij transport en het aanleveren van de benodigde documenten. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar een geschikte hoogwerker.

Vraag het ons

Bekijk onze voorraad gebruikte hoogwerkers

gebruikte hoogwerker