Recent afgeleverd

Mensen blij maken met een nieuwe machine is een prachtig moment! We laten je graag een selectie zien van de machines die we hebben afgeleverd. Ook interesse in de aanschaf van een hoogwerker? Neem contact met ons op via 0521 589066 of bekijk ons aanbod.

Afgeleverd in 2024

 

Met deze volledig elektrische Omme 2900 BBZ heeft Stedin een mooie machine in handen voor hun netbeheerders.

Safety Rent heeft deze Omme 1700 in huisstijlkleur met movers toegevoegd aan hun vloot. Succes met de verhuur!

SkyJack SJ16 mastboomhoogwerker eenpersoonslift

Met 4 nieuwe SkyJacks hebben de medewerkers van Heiwo carrosseriebouw de perfecte tools om hun werk comfortabel en veilig uit te voeren. Ze kozen voor 3 SJ13 mastboomhoogwerkers en een SJ3219 schaarhoogwerker.

Bollegraaf Recycling Solutions uit Appingedam heeft gekozen voor een compacte elektrische SJ16 mastboomhoogwerker om hun machinepark mee uit te breiden. Veel werkplezier!

Ommelift 1700 kopen, nieuwe ommelift 1700

We hebben voor Verno Materieelverhuur weer een mooie Ommelift 1700 met movers mogen afleveren, uiteraard in de bekende oranje huisstijlkleur.

Deze compacte Skyjack 3226E met verlengplatform hebben we in de huisstijlkleur van Joosten mogen afleveren. Veel werkplezier met de kranen!

Afgeleverd in 2023

Berns Verhuur & Steigerbouw koos voor de Omme 1700 EXB. Succes met de verhuur!

Ook Gesink Hoogwerkers heeft een Omme 1700 EXB met accupakket en movers toegevoegd aan hun verhuurvloot. Met de blauwe kleur past de machine mooi binnen hun aanbod.

Niet 1, niet 2, maar 4 nieuwe Ommes hebben we mogen afleveren aan Nemaco Bouwmachines! Met een nieuwe 1300 en 3 1700’s is hun verhuurmaterieel weer up to date. Succes met de verhuur!

Verhuurbedrijf De Machinery heeft hun assortiment uitgebreid met een mooie Omme 1700 in EXB versie met accu. Uitgevoerd in de eigen rode huisstijlkleur. Succes met de verhuur!

Deze Omme 1700 is vanaf nu te huur bij Kennes Verhuurt. Veel verhuursucces met deze veelzijdige machine!

Dat niet alleen, want vlak daarna hebben we ook twee mooie Skyjack schaarliften mogen afleveren: een compacte SJ 4740 voor binnengebruik en een robuuste SJ 6832RT voor ruw terrein.

Regts BV heeft deze SkyJack SJ4726 schaarlift in gebruik genomen. Bedankt en veel werkplezier!

Omme 1500 mogen afleveren aan Rutten Hoogteservice. Succes met de verhuur!

Ook Koopman Verhuur kiest voor een betrouwbare Omme 1500 om aan hun klanten aan te bieden voor uiteenlopende klussen op hoogte.

Wij hebben Schoonmaakbedrijf Van der Vreede mogen voorzien van deze mooie Omme 2500. Hij zal jullie vast goed van past komen.

Bij Verno Verhuur kun je in Noord-Nederland terecht voor deze Omme 1700. Succes met de verhuur!

Beekveld Voegwerken koos voor de Omme 1700 om hun metselwerkzaamheden en schoorsteenrenovaties op hoogte uit te voeren. Ze hebben een elegante rood/zwart uitvoering gekozen.

A1 verhuur heeft twee Skyjack schaarhoogwerkers toegevoegd aan hun verhuuraanbod. Succes met de verhuur van deze SJ 3226 en SJ 4726!

Afgeleverd in 2022

We hebben Buwalda Multiservice mogen voorzien van deze mooie Ommelift 2500 EBD in hun eigen huisstijlkleur. Bedankt en veel succes!

Rene en Rinus van Firma van Roon, bedankt dat jullie al 25 jaar klant zijn en opnieuw een hoogwerker hebben besteld bij ons! Deze Ommelift 2900 zal jullie goed van dienst zijn!

Recent uitgeleverd aan Ukuntmijhuren.nl, deze Omme 1700 EXB. Bedankt voor de opdracht Edy en veel verhuursucces!

Deze SJ4732 Skyjack schaarhoogwerker is afgeleverd aan Aro Montage uit Dongen. Veel werkplezier gewenst!

Ommelift 2300 aanhangerhoogwerkerkopen

Deze compacte Omme Lift 2300 EXB met een werkhoogte van 23m en bediening vanuit de korf hebben wij mogen afleveren aan de familie Willemsen uit Middelie. Bedankt voor deze opdracht!

Ook Kok verhuur uit Genemuiden koos voor de Omme Lift 2300 EXB en heeft deze in hun herkenbare paarse huisstijl laten spuiten. Bedankt en nog veel verhuursucces toegewenst!

We hebben deze mooie Ommelift 1700 EXB mogen uitleveren aan Dolco verhuur. Veel succes met de verhuur van deze aanhangerhoogwerker!

BMA verhuur heeft een mooi stel schaarhoogwerkers uit voorraad besteld. Binnen 2 dagen geleverd! Ze kozen een SkyJack SJ4732 en SJ4740. Succes met de verhuur!

Remon BV kiest voor hun installatieklussen de Ommelift 1700. Uitgevoerd in een blauwe kleur passend bij hun huisstijl!

Ook BAC verhuur heeft hun verhuurvloot uitgebreid met de Ommelift 1700 uitgevoerd in huisstijlkleur. Maar liefst de vierde Ommelift in hun verhuurassortiment.

Van Meel Montage heeft hun bedrijf uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe SkyJack SJ4626 schaarhoogwerkers én een bijpassende trailer. Succes met de montagewerkzaamheden!

Afgeleverd in 2021

Opnieuw een mooie nieuwe Omme Lift A/S 1700 EXB in de bekende Dekker Hoogwerker Verhuur kleuren.

We hebben Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij BV een prachtige nieuwe Omme Lift A/S 2900 aanhanger hoogwerker mogen uitleveren (rechts). Na 14 jaar trouwe dienst heeft de Omme 2500 aanhanger (links) plaats mogen maken voor een maatje meer.

Recent mogen uitleveren aan Moerwijk Machineverhuur ter uitbreiding van het verhuurassortiment: deze mooie nieuwe SJ3226. Veel succes met de verhuur van deze knappe aanwinst!

Starair airconditioning neemt het heft in eigen handen schafte bij ons hun eerste eigen hoogwerker aan. Succes en veel plezier met deze Omme Lift 1700!

Opnieuw een mooie hoogwerker mogen leveren aan Habo Hardenberg. Dit keer een in eigen bedrijfskleur uitgevoerde Omme Lift A/S 1700 EXB. Bedankt Daan en veel succes met de verhuur!

Zo goed als nieuw door de professionals van Schildersbedrijf van Boven VOF. Veel werkplezier gewenst met deze mooie Omme 1550 EBZX aanhangerhoogwerker!

Recent mogen uitleveren aan Kruidhof Glas- en Gevelreiniging uit Almere; deze splinternieuwe Omme Lift A/S 2900 EBD. Bedankt voor het vertrouwen mannen en veel werkplezier met deze mooie nieuwe aanwinst!

Ook BSV Schilders- & Klussenbedrijf uit Doorn heeft geïnvesteerd in een splinternieuwe Omme 1700 met draaibare werkbak, movers en uiteraard uitgevoerd in eigen herkenbare bedrijfskleuren!

Onlangs uitgeleverd aan Habo Hardenberg, deze nieuwe generatie compacte Skyjack SJ3219 schaarhoogwerker. Veel succes met de verhuur mannen!

“Vaarwel oude hoogwerker en welkom nieuwe hoogwerker! Wat en machine!” Aldus G van Diepen, na inruil van hun SJ8831 voor een splinternieuwe SJ9243RT.

 

Afgeleverd in 2020

Vlak voor de bouwvak afgeleverd: de mooie ommelift 1700 aan Bruinsma Materieel en Vastgoed B.V. , met wielaandrijving en draaibare 2-persoons werkbak. Veel succes met het veilig en efficient werken op hoogte!

Recent afgeleverd aan Roskam b.v.: Ommelift 1700 EXB aanhanger voorzien van alle opties! Peter en Winfried nogmaals dank en veel succes met de verhuur!

Uitgeleverd aan Ukuntmijhuren.nl uit Ede; Ommelift 2500EBD hybride, in speciale verhuuruitvoering met o.a. radiografische besturing en automatische afstempeling. Edy bedankt voor het vertrouwen en veel succes met de verhuur!

Omme 1700 EXB uitgeleverd aan HMS Verhuur Almere, uiteraard volgens de geldende RIVM veiligheidsnorFmen. Voorzien van movers en een grote draaibare werkbak. Ron nogmaals dank en veel succes met de verhuur van deze prachtige aanwinst!

Aan Hendrikse Verhuur te Ede hebben wij afgeleverd: De Ommelift 1700 aanhanger hoogwerker. Veel succes met de verhuur van deze mooie aanwinst!

6, 8 en 10 meter accu schaarhoogwerker, afgeleverd bij Dekker Verhuur BV. Bedankt voor de opdracht en veel plezier met de verhuur!

Uitgeleverd aan Kok Verhuur, uiteraard volgens de geldende RIVM veiligheidsnormen. Ommelift 1700 EXB in accu uitvoering, voorzien van draaibare en makkelijk instapbare werkbak. De wielaandrijving zorgt ervoor dat deze knikgiek hoogwerker makkelijk verplaatsbaar is. Hij mocht zich dan ook gelijk bewijzen in de verhuur; Albert en Nico bedankt en succes mannen!

Uitgeleverd aan Bac Hoogwerker verhuur; de Omme 2300 EXB aanhanger hoogwerker. Met een werkhoogte 22.6 meter en een zijdelings werkbereik van maar liefst 12.7 meter! Veel succes met de verhuur firma Bac!

 

Afgeleverd in 2018

 

Dekker verhuur ensing_schilderwerken

Drie nieuwe skyjack SJ1118,10 en 12 meter afgeleverd aan Dekker Hoogwerker Verhuur.

 

Recent uitgeleverd TKD 1800 met 5 meter werkbak veel succes met de machine!

 

 

Ommelift 2500 EBD in een volledige hybride uitvoering incl. automatische afstempeling. De Haan Westerhoff veel werkplezier gewenst met deze mooie aanwinst!

 

Wegens succes een tweede OmmeLift 1700 mogen leveren aan Cohen Machineverhuur! Hartelijk dank en veel succes met de verhuur Arthur!

 

omme 2900 skyjack

Splinternieuwe Omme 2900 aanhangerhoogwerker aan Glazenwassers- & Servicebedrijf Nobel. Uiteraard in eigen bedrijfskleur en voorzien van zelfaandrijving én automatische afstempeling. Veel werkplezier gewenst!

 

Afgeleverd aan trouwe Skyjack gebruiker; nieuwe SJIII 3226 met een werkhoogte van 10 meter. Skyjack maakt werken op hoogte veiliger

 

lammerinkgroep_recent_afgeleverd

De eerste nieuwe hoogwerker van 2018 is inmiddels uitgeleverd, en wat voor één! Succes met de verhuur van deze prachtige Omme 1700 in bedrijfskleur Nemaco Bouwmachines!

 

Uitgeleverd aan Lammerink Groep. 2 zeer compacte Skyjack Inc SJ16’s in bedrijfskleur.

 

IMG-20170920-WA0003 IMG-20170920-WA0006 (1)

Onlangs een Ommelift 1700 EBX en een SkyJack 6832 RTT uitgeleverd aan Kuipers Grondwerken BV in Tubbergen

 

Recent uitgeleverd aan schoonmaakbedrijf van Slooten: een Skyjack 3226.

 

Een SkyJack SJ30 uitgeleverd aan Dekker Hoogwerkerverhuur 11 meter werkhoogte met draaibare jib en werkbak. Met een totale breedte van maar 1.19 meter.

 

 

Een SkyJack SJIII4626 uitgeleverd aan Lenger Seefood.

 

 

Hinowa-14.70_recentafgeleverd Omme-2500-EBDZ_recentafgeleverd

Een Hinowa 14.70 spinhoogwerker uitgeleverd aan Lenis Schildersbedrijf.

 

 

Een gebruikte Omme 2500 EBDZ uitgeleverd aan Hoveniersbedrijf Nibbeling Vof uit Beers.

 

 

SJIII-3226_recentafgeleverd omme1700exb_recentafgeleverd

Een nieuwe SJIII 3220 uitgeleverd aan Stolp International BV.

 

 

Uitgeleverd aan Schreur Hoogwerksystemen te Rogat. Een nieuwe Omme 1700 EXB

 

 

skyjackIII3219 sj30arje_recentafgeleverd

Een Nifty HR 28 Hybrid & 2 stuks SkyJack SJIII 3219 uitgeleverd aan Dekker Hoogwerker verhuur.

 

 

Een SkyJack SJ30ARE uitgeleverd aan Dekker Hoogwerker verhuur.

 

 

kok3

Uitgeleverd aan Schoonmaakbedrijf Landman uit Drachten; Een Omme 2750, accu/diesel uitvoering voorzien van automatische afstempeling en een vlucht van maar liefst 15 meter.

 

 

Deze SkyJack SJ16 is uitgeleverd aan Kok Verhuur uit Genemuiden.

 

 

landman oostenbrink

Uitlevering Omme 2750 aan Schoonmaakbedrijf Landman.

 

 

Oostenbrink Hoogwerker- en Heftruck Verhuur; SJ6832RTE 4 wheeldrive, accu aangedreven ruwterrein schaarhoogwerker met een uitschuifbordes van 1.5 meter.

 

 

Argifac SJIII4632 lemerij

SJIII4632 Afgeleverd t.b.v. het nieuwe magazijn van Agrifac Steenwijk

 

 

Uitlevering SJIII3219 aan Lemerij Verhuur

 

 

sj16 ukuntmijhuren SJIII3219

SJ16 zeer compacte mastboomhoogwerker met een werkhoogte van 6.75 meter. Uitgeleverd aan ukuntmijhuren.nl uit Ede.

 

 

SJIII 3219 uitgeleverd aan speelgoedfabrikant SES uit Enschede.

 

 

SJ30 ARJE SJ30ARJE TU Delft

De nieuwe SJ30ARJE. Deze splinternieuwe elektrische knik/telescoop hoogwerker beschikt als eerste in zijn soort over een roteerbare jib in combinatie met een directe elektrische aandrijving. Kort geleden hebben wij er nog een uitgeleverd aan Friesland Campina Veghel.

 

 

Het allernieuwste model van Skyjack: De SJ30 is uitgeleverd aan TU Delft.

 

 

Omme 2500 Drachten Skyjack T66

Omme 2500 aanhanger hoogwerker afgeleverd aan De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten.

 

 

Deze nieuwe Skyjack T66 telescoop hoogwerker is afgeleverd voor de firma EBOLA uit Hall.

 

 

Afgeleverd in 2016

Skyjack 3220 recent afgeleverd

Onlangs uitgeleverd aan Jacobs Douwe Egberts; De SkyJack SJIII 3220.

 

 

Een SJIII 4626 afgeleverd aan montagebedrijf Verschuren

 

 

SJIII 4740 SJIII 3219 Foppen Paling en Zalm

Uitlevering van de SJIII 4740. Een compacte 14 meter schaarhoogwerker, accu aangedreven en nog geen 1,20mtr breed aan Schreur Hoogwerksystemen te Rogat.

 

 

Deze SJIII 3219 hebben we reeds af mogen leveren aan een vestiging van Foppen Paling en Zalm in Preveza Griekenland. Kalí týchi!

 

 

 Omme 1930 EBX Skyjack SJIII 3220

Een splinternieuwe Omme 1930 EBX hebben we mogen overdragen aan Pol Hoogwerkers BV te Hoogeveen.

 

 

Van Grinsven Materiaal BV hebben we een nieuwe Skyjack SJIII 3220 & jong gebruikte Skyjack SJIII 6832 geleverd.

 

 

Omme 1700 EXB Skyjack SJIII 3220

Omme 1700 EXB afgeleverd aan Gromax BV.

 

 

Deze mooie nieuwe Skyjack SJIII 3220 hebben we recent uitgeleverd aan Elektro Techniek Renegade BV.