Op een veilige manier glasplaten vervangen of aanbrengen met de glasboy

Wilt u op een veilige manier glasplaten vervangen of aanbrengen? Moet u of wilt u op grote hoogte werken? Wilt u verzekerd zijn van een glaskraan die hier geschikt voor is? De Glasboy biedt uitkomst voor het plaatsen zwaarder glas, zoals veiligheidsglas of isolatieglas. Neem bijvoorbeeld de Glasboy 033.

 

glasboy 033

De Glasboy 033 is te huur en zeer geschikt voor het plaatsen van glas en gevelplaten. Deze zeer compacte krachtpatser van de beste kwaliteit beschikt over radiografische precisiebesturing, is elk terrein de baas en multi-inzetbaar. Dit model past door elke loopdeur en geeft grote stabiliteit tijdens transport. Bijkomend voordeel is het lage zwaartepunt van de glasboy, meer dan de helft van het gewicht ligt lager dan de draaikrans. Het is dus mogelijk om de glasboy op elk gewenste locatie werkzaamheden uit te laten voeren.

  • Belasting van 350 kg op de maximale reikwijdte
  • Werkhoogte van circa 8 meter
  • Breedte van 0,64 tot 0,83 m: Past door elke loopdeur!
  • Zeer geschikt voor wendbare klussen

 

Glasboy huren of kopen in Nederland? Vele klanten gingen u voor.

Een glasboy huren? Wij leveren machines door heel Nederland op de afgesproken tijd af op plaats van bestemming. Iedere glaskraan huurt u inclusief een gespecialiseerde machinevoerder. Wij zijn al meer dan dertig jaar specialist in klimmaterialen en hoogwerkers en hebben dus al vele klanten kunnen voorzien van hetgeen wat bij ze past. Ons gevarieerde aanbod is geschikt voor bijna iedere klus. We zijn flexibel, leveren snel, zijn 24/7 bereikbaar en voldoen aan alle veiligheidseisen. Via Facebook en Linkedin onderhouden we contact met onze klanten en met u. Wilt u weten hoe wij te werk aan en aan wie wij zoal leveren? Bekijk dan op onze pagina ‘recent afgeleverd’.

 

 

 

Ga naar alle glaszetmachines Glaszetmachines