Hoogwerker kopen bij KORS

Bent u op zoek naar een nieuwe hoogwerker? Voor het kopen van een hoogwerker bent u bij Kors Hoogwerksystemen aan het juiste adres! Wij bieden u het complete aanbod hoogwerkers van de uiterst betrouwbare topmerken SkyJack en Ommelift en staan daarnaast ook voor u klaar met service en onderhoud van alle merken hoogwerkers, verhuur van hoogwerkers en verhuur en verkoop van steigers, ladders en trappen.

  Bekijk direct ons aanbod

Recent uitgeleverd aan schoonmaakbedrijf van Slooten: een Skyjack 3226.

Zo weet u welke hoogwerker u moet kopen

Een hoogwerker kopen is natuurlijk een beslissing die weloverwogen genomen moet worden. U staat op het punt om te investeren in een machine die natuurlijk moet aansluiten bij de werkzaamheden die u uitvoert, maar er zijn meer factoren die bepalen welk type hoogwerker u het beste kunt kopen.

De juiste hoogwerker, is er natuurlijk één die aansluit bij uw werkzaamheden, maar er meer zaken die zorgen dat u meer profijt heeft van uw hoogwerker.

 • Omgeving en ondergrond: Bent u op zoek naar een compacte machine voor gebruik in hallen en loodsen, of juist een hoogwerker voor buiten op straat of ruw terrein?
 • Werkhoogte en bereik: Zorg ervoor dat de hoogwerker hoog en ver genoeg kan reiken voor uw werkzaamheden, denk hierbij aan de hoogte, maar ook aan het zijdelingse bereik.
 • Welke bewegingen gaat u maken: Afhankelijk van de aard van het werk kiest u voor een stabiele schaarhoogwerker, ver uitschuifbare telescoophoogwerker of een behendige hoogwerker met knikgiek.
 • Gebruiksgemak: Welke functionaliteiten heeft de hoogwerker? Denk aan hoe gemakkelijk de machine te bedienen is, de range van de accu, etc. Hierin heeft u vaak keuzes per model.
 • Duurzaamheid: Duurzaamheid kan op twee manieren op te vatten zijn: hoe lang de hoogwerker meegaat, en hoe goed hij voor het milieu is. Door de kiezen voor hoogwaardige merken zit u goed wat betreft levensduur. En welke eisen stelt u aan aandrijving of het productieproces?
 • Betrouwbaarheid: Wanneer u afhankelijk bent van een hoogwerker om uw werk uit te voeren, is het belangrijk dat uw materiaal degelijk en betrouwbaar is. Minder storingen en slijtage zorgen dat u (langer) kunt blijven werken.
 • Onderhoudsgemak: Elke machine moet jaarlijks gekeurd worden en behoeft eens in de zoveel tijd onderhoud. Wanneer de machines eenvoudig te onderhouden zijn en onderdelen goed te verkrijgen zijn scheelt dit aanzienlijk in tijd en kosten.

 

Een hoogwerker kopen met de service van Kors

Bij Kors Hoogwerksystemen begrijpen we dat de aanschaf van een hoogwerker een aanzienlijke investering is en dat u er zeker van wilt zijn dat u de juiste keuze maakt. Onze deskundige verkopers staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de hoogwerker die het beste aansluit bij uw behoeften, rekening houdend met alle bovengenoemde factoren.

Omdat we zelf zeer uiteenlopende hoogwerkers verhuren en onderhouden, weten we waar gebruikers behoefte aan hebben. Wat werkt en wat niet. Bedrijven in de bouw, installateurs, reiniging, schilders, hoveniers en de overheid vertrouwen op onze hoogwerkers voor huur, aanschaf, jaarlijks onderhoud, storingshulp en reparatie.

Met onze toewijding aan service en onderhoud, kunt u erop vertrouwen dat uw hoogwerker altijd in optimale staat zal verkeren, waardoor u zich kunt concentreren op het veilig en efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden.

Services van Kors Hoogwerksystemen

Kiezen voor Kors Hoogwerksystemen betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid:

 • Deskundig advies: Onze specialisten helpen u de juiste keuze te maken voor aankoop en huur van hoogwerkers
 • Onderhoud, storingshulp en reparatie: Wij zorgen ervoor dat uw hoogwerker altijd in topconditie is, met onze gespecialiseerde onderhoudsdienst.
 • Tweedehands hoogwerkers: Altijd tweedehands aanbod, voorzien van grondig onderhoud en daarmee de garantie voor een betrouwbare machine.
 • Hoogwerkertraining: Wij zorgen dat u en uw medewerkers veilig kunnen werken op hoogte: training met TÜV certificaat.

 

Waarom een Ommelift of SkyJack hoogwerker kopen?

Bij Kors Hoogwerksystemen kunt u onder andere een hoogwerker kopen van de merken Ommelift en SkyJack. Deze staan bekend om hun kwaliteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast voorzien wij u van klimmaterialen, steigers en ladders zodat u alle middelen heeft om uw werk uit te voeren.

bekijk aanhangerhoogwerkers   bekijk schaarhoogwerkers

Als u overweegt een hoogwerker aan te schaffen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Kors Hoogwerksystemen. Wij staan garant voor persoonlijke aandacht en bieden u de zekerheid van een veilige en verstandige investering. Onze expertise is uw voordeel in het maken van de juiste keuze. Ontdek zelf de voordelen van onze hoogwerkers en service.

stel uw vraag direct bellen

skyjack huren of kopen bij kors