Hoogwerker kopen

Een hoogwerker kopen doet u natuurlijk bij Kors Hoogwerksystemen. Wij zijn exclusief dealer van topmerken als OMME en SkyJack. Onze klanten vindt u in met name in de bouw, installatietechniek, schoonmaakbranche, schildersbranche, hoveniersbranche en de overheid. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Door vakkundige expertise zijn wij uw betrouwbare partner voor het huren en kopen van hoogwerkers. Wij bieden hoogwerkers met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bent u op zoek naar kwaliteit, zodat u veilig kunt werken op hogere locaties? Dan bent u bij Kors Hoogwerksystemen aan het goede adres.

Hoogwerker kopen

Met ruime ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat u op expertise kunt rekenen. Wij vullen ons assortiment voortdurend aan met de nieuwste hoogwerkers. Zo bent u verzekerd van innovatieve kracht tijdens al uw werkzaamheden. Ons ruime assortiment aan hoogwerkers kunt u hier bekijken. Bent u op zoek naar een specifieke hoogwerker en vindt u deze niet terug in het overzicht? Aarzel dan geen moment om contact op te nemen met één van onze adviseurs. Dankzij ons netwerk kunnen wij elk merk hoogwerker aanbieden. Daarnaast helpen wij u natuurlijk bij uw zoektocht naar de perfecte hoogwerker.

Aantrekkelijk geprijsde tweedehandse hoogwerkers

U bent bij Kors Hoogwerksystemen niet alleen aan het juiste adres voor het kopen of huren van gloednieuwe hoogwerkers. Voor aantrekkelijk geprijsde hoogwerkers kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen tussen ons aanbod gebruikte hoogwerkers. Een topkwaliteit tweedehands hoogwerker kopen doet u namelijk ook gemakkelijk en snel bij ons. Ook het tweedehands assortiment wordt continu aangevuld met nieuwe occasions. Bekijk ons actuele aanbod hier.

Op een veilige manier werken op grote hoogte

Werken op grote hoogte vergt de nodige kennis en kunde. Naast het kopen en huren van hoogwerkers kunt u nu ook uw TUV hoogwerker certificaat behalen bij Kors Hoogwerksystemen. Binnen één dag heeft u dit certificaat in de pocket. Het eerste dagdeel bestaat uit een stuk theorie. Daarna geniet u van een heerlijke lunch en gaan we verder met het praktijkgedeelte. Hier vindt u meer informatie over het behalen van uw TUV hoogwerker certificaat en kunt u zich ook meteen aanmelden voor de volgende cursusdag.

hoogwerker kopen