Hoogwerker kopen

Een hoogwerker kopen doet u bij Kors Hoogwerksystemen. Wij zijn exclusief dealer van topmerken als OMME, SkyJack, HAB, Riebsamen, Frisia, LMB, ALP, Layer en Petry. Onze klanten vindt u in met name in de bouw, installatietechniek, schoonmaakbranche, schildersbranche, hoveniersbranche en de overheid. U kunt bij ons terecht voor de nieuwe en gebruikte hoogwerkers.

Hoogwerker kopen

Ons ruim assortiment aan hoogwerkers kunt u bekijken op onze site. Op zoek naar een specifieke hoogwerker en vindt u deze niet terug in het overzicht? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Dankzij ons netwerk kunnen wij elk merk hoogwerker aanbieden.

Aantrekkelijk geprijsde hoogwerkers (tweedehands)

Voor aantrekkelijk geprijsde hoogwerkers kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen tussen ons aanbod gebruikte hoogwerkers. Bekijk ons actuele aanbod hier.

Op een veilige manier werken op grote hoogte

Wij bieden hoogwerkers met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Op zoek naar kwaliteit zodat u veilig kunt werken op hogere locaties? Dan bent u bij Kors Hoogwerksystemen aan het goede adres.  Neem eens een kijkje in onze werkplaats of neem gerust contact met ons op!

hoogwerker kopen