Hoogwerker huren

Een hoogwerker is een grote kostenpost wanneer u deze moet kopen. Gelukkig kunt u nu ook een hoogwerker huren voor een vast bedrag tijdens de gehele verhuurperiode! Bij Kors Hoogwerksystemen bent u verzekerd van de perfecte machine voor uw klus. Wij beschikken namelijk over een zeer ruim en gevarieerd aanbod hoogwerkers en klimmaterialen. In ons verhuurassortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw volgende klus. Zo hebben wij machines voor bijvoorbeeld constructiewerk, gevelmontage, snoeiwerkzaamheden, schilderwerk en gevelreiniging. Klik hier voor ons complete aanbod hoogwerkers in ons verhuurassortiment.

hoogwerker hurencontact Kors Hoogwerksystemen huur een hoogwerker

Schaarhoogwerkers huren

Onze schaarhoogwerkers zijn uitermate geschikt voor bouw- en constructiewerk op grote hoogte. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van een nieuw dakgoot of het vervangen van verlichting. Daarnaast zijn schaarhoogwerkers natuurlijk ook perfect voor overige reparatie- en montagewerkzaamheden. In ons assortiment schaarhoogwerkers vindt u altijd de perfecte machine voor uw klus. De schaarhoogwerkers hebben een werkhoogte van tussen de 1 en 28 meter. Met een hefvermogen tot maar liefst 2 ton! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk hier ons aanbod schaarhoogwerkers.

Altijd de perfecte hoogwerker huren voor uw klusduurzame hoogwerker

Naast schaarhoogwerkers vindt u in ons verhuurassortiment ook de volgende hoogwerkers:

 

Overige machines en klimmaterialen

Ook voor klimmaterialen, glaszetmachines en overig materiaal bent u bij ons aan het goede adres:

 • Glaszetmachines
 • Kranen
 • Ladderliften
 • Ladders/trappen
 • Aluminium rolsteigers/Werkbruggen
 • Montageliften

 

Bekijk ons assortiment

Heeft u een vraag over een specifieke machine of wilt u graag vrijblijvend advies over welke machine het beste bij uw volgende klus past? Aarzel dan niet om vrijblijvend uw vragen aan één van onze hoogwerkerspecialisten te stellen!

 

Grondverzet machines huren

Wist u dat u bij ons ook machines kunt huren voor grondverzet? Wij beschikken over een breed assortiment voor o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Graafmachines voor kleine graafwerkzaamheden.
 • Machines geschikt voor het egaliseren van tuinen, het aanleggen van sloten en het uitgraven van vijvers.
 • Machines geschikt voor het aantrillen van grond, stol en zand.
 • Grond en zand transporteurs.
 • Kranen voor een eenmalige hijskarwei tot langdurige projecten.
 • Wielladers voor het aanvoeren van grond.

 

Grondverzetassortiment bekijken

 

Kors Hoogwerksystemen helpt u verder

Het team van Kors Hoogwerksystemen staat voor uw klaar om u te helpen aan de juiste machine voor uw volgende klus. Een hoogwerker huren voor een vast bedrag tijdens de gehele verhuurperiode en vrijblijvend advies op maat! Zo bent u bij Kors Hoogwerksystemen altijd verzekerd van de juiste oplossing die past bij uw klus. Neem nu contact op voor meer informatie!

Contact opnemen