Elektrische hoogwerker kopen of huren

De vraag naar elektrische hoogwerkers neemt toe. Bij Kors Hoogwerksystemen zijn we ons daar van bewust en willen we u tegemoet komen. We hebben daarom de nieuwste elektrische hoogwerkers in de verkoop en verhuur. Bij ons staat kwaliteit voorop en wij investeren daarom alleen in de beste elektrische hoogwerkers. Bent u benieuwd? Neem dan contact op!

Neem contact op

Vraag naar hybride neemt toe

Het begrip ‘hybride’ is tegenwoordig een welbekend fenomeen en de populariteit en vraag naar hybride machines neemt daardoor toe. Veel vaker dan voorheen merken wij de vraag naar hybride hoogwerkers. De vraag komt voornamelijk door opmerkingen vanuit de omgeving waar de hoogwerker bediend wordt. De machines maken minder geluid, hebben minder uitstoot en zijn milieuvriendelijk. Deze eigenschappen sluiten aan bij het feit dat meer en meer mensen het belangrijk vinden dat machines en voertuigen minder milieubelastend zijn.

Nog meer voordelen van een elektrische hoogwerker

Naast de milieukwestie heeft een elektrische hoogwerker veel voordelen. Zo werkt het gebruik van een elektrische hoogwerker veelal kostenbesparend. De accu gaat langer mee en tot slot kunnen bepaalde series zonder stroomkabels bestuurd worden. Hiermee kan de hybride een perfecte combinatie zijn voor bedrijven die zowel de prestatie van de motor belangrijk vinden, als de impact op het milieu.

Elektrische hoogwerker geschikt voor binnen gebruik

Eén van de voordelen van een hybride is dat deze uitermate geschikt is om binnen te gebruiken. Wanneer u overschakelt naar accuaandrijving ontstaat er namelijk geen hinder meer door geluid of uitlaatgassen, die benzine- of dieselmotoren veelal met zich meebrengen. Daarnaast heeft u ook geen last van stroomkabels wanneer de accu opgeladen is.

Elektrische hoogwerker is krachtig

Met een sterke hybride aandrijving van uw hoogwerker is uw klus zo geklaard. Wij zien hele goede resultaten. Waar voorheen een elektrische hoogwerker nog wel eens minder krachtig kon zijn dan één met een benzine- of dieselmotor, is dit tegenwoordig niet perse meer het geval. Het assortiment van Kors Hoogwerksystemen bestaat uit een ruim aanbod hybride hoogwerkers.

Kom onze elektrische hoogwerkers bekijken

Kors Hoogwerksystemen is al meer dan dertig jaren specialist in klimmaterialen en hoogwerkers. Vanuit ons bedrijfspand in Steenwijk aan de A32 leveren wij door heel Nederland en op aanvraag zelfs daarbuiten. We beschikken over werkplaatsen voor onderhoud, een eigen voorraad van onderdelen voor onze storingsdienst en een eigen opleidingscentrum. Zit u er aan te denken een elektrische hoogwerker te kopen of te huren? Twijfel dus niet en kom langs om de machines zelf te bewonderen en/of neem contact op met één van onze hoogwerker specialisten.

Neem contact op