Maak (opnieuw) kennis met Gerrit

Voor vaste klanten van Kors Hoogwerksystemen is onze nieuwe vertegenwoordiger Gerrit ten Veen geen onbekend gezicht. Gerrit is namelijk al sinds mei 2000 bij ons in dienst! Toch willen we onze “nieuwe” vertegenwoordiger graag online aan u voorstellen.

De eerste 5 jaar als monteur binnendienst, en later daarnaast ook als storingsmonteur in de buitendienst. Toen onze collega Lineke met zwangerschapsverlof ging, ving Gerrit haar functie in het onderdelenmagazijn tijdelijk op. Dat duurde 18 jaar…

Van alle kanten beviel deze rolverdeling goed. Lineke vond haar draai in de planning, Gerrit had wat meer klantcontact wat hem erg beviel en klanten vonden het prettig dat er iemand met veel technische kennis hen hielp. Daarnaast sprong hij ook af en toe bij met het vervoer van hoogwerkers, hij heeft namelijk ook alle rijbewijzen. Deze man is van alle markten thuis!

Na ruim tien jaar in het onderdelenmagazijn, heeft hij zich ook laten bijscholen tot instructeur voor hoogwerker-veiligheidstrainingen. Dit doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds! Onder leiding van Gerrit behalen jaarlijks veel mensen hun erkende certificaat.

Na 18 jaar het onderdelenmagazijn te hebben bestierd, was hij letterlijk toe aan een verandering van omgeving. Met het naderende pensioen van onze andere Gerrit (Kuiper), neemt hij geleidelijk aan het stokje van hem over en zal hij aan de slag gaan als vertegenwoordiger!

Sinds oktober 2023 heeft hij zijn rol als magazijnbeheerder overdragen aan Jan Groen, en heeft hij met Gerrit Kuiper kennis gemaakt met klanten in zijn nieuwe functie.

Hij kijkt uit naar wat de toekomst hem zal brengen! De afwisseling tussen werken op kantoor, op bezoek gaan bij klanten, demonstraties geven aan klanten en natuurlijk nog steeds het geven van trainingen bevalt hem erg goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe hoogwerker van Omme of Skyjack? Dan laat Gerrit u graag kennismaken met de mogelijkheden!

  Contact opnemen Nu bellen