Hoogwerker en klimmaterialen verkoop

Kors Hoogwerksystemen is al meer dan dertig jaren specialist in de verkoop van klimmaterialen en hoogwerkers. Ook voor een hoogwerkercertificaat kunt u bij Kors Hoogwerkers terecht. Kors levert snel. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en we voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. Op deze pagina ziet u onze hoogwerkers en klimmaterialen medio 2020 in de verkoop. 

 

Verkoop hoogwerker voor uiteenlopende beroepen

Een hoogwerker wordt gebruikt voor uiteenlopende beroepen. Een hoogwerker komt namelijk te pas wanneer men op een veilige manier op hogere locaties moet werken. Een hoogte waar een ladder of steiger niet meer geschikt voor is. Een hoogwerker bevat een platform of bak (waar de persoon in kan staan) en een hydraulische arm (waarmee de hoogwerker omhoog of omlaag kan worden gebracht) en biedt daarmee de veiligste manier om op hoogte te werken.  U kunt bij ons zowel gebruikte als nieuwe hoogwerkers kopen.

 

Soorten hoogwerkers en klimmaterialen bij Kors

Vanwege de uiteenlopende werkzaamheden, waarvoor een hoogwerker of klimmateriaal wordt gebruikt, bieden wij ook veel verschillende soorten aan. Hier onder hebben we alle soorten opgesomd.

 1. Aanhanghoogwerkers
 2. Ladders
 3. Mastboomhoogwerkers
 4. Schaarhoogwerkers
 5. Spinhoogwerkers
 6. Steigermateriaal
 7. Telescoop en knikgiek hoogwerkers
 8. Trappen

Wij helpen u bij het transport van de machines en materiaal en leveren alle benodigde documenten aan.  Wij bezorgen door heel Nederland en u geniet van vele voordelen, zoals een officieel keuringsrapport bij aflevering.

1. Aanhanghoogwerkers

Beroepen: Schilders – Schoonmaakbedrijven – Glazenwassers- Hoveniers – Nutsbedrijven – Onderhoudsbedrijf

Aanhanghoogwerkers zijn ideaal voor gevelreiniging en hovenierswerk. Aanhanghoogwerkers zijn compact voor achter eigen auto (BE). Ze zijn verkrijgbaar in zowel telescoop als knikgiek. Ook zijn ze met zelfaandrijving te bedienen vanuit werkkorf.

2. Ladders

Beroepen: heel divers: rietdekker – schilders – bouwbedrijven – installateurs – aannemers – etc.

De verkoop van ladders bestaat bij Kors onder anderen uit opsteekladders, reformladders, schuifladders en nog veel meer. De ladders zijn met werkhoogten tot 16 meter.

 

3. Mastboomhoogwerkers

Beroepen: Onderhoudsbedrijven – Installateurs – Bouwbedrijven – Logistiek/opslag – Groothandels

Mastboomhoogwerkers zijn éénpersoonsliften. Deze worden voornamelijk ingezet voor installatie, onderhoud en vervanging. Deze éénpersoonsliften zijn ideaal voor binnen. Dit komt door de non-marking banden.

 

4. Schaarhoogwerkers

Beroepen: Aannemers -Bouwbedrijven – Evenementenorganisaties – Gevelbouwers – Schoonmaakbedrijven – Reclamebureaus – Installateurs – Kassenbouwers – Montagebedrijven

Schaarhoogwerkers worden ingezet voor constructie- en montagewerkzaamheden. En reparatiewerkzaamheden. Deze schaarhoogwerkers hebben:

 • platforms van 1 tot 24 m2,
 • werkhoogten van 1 tot 28 m,
 • hefvermogens tot 2 ton.

 

5. Spinhoogwerkers

Beroepen: Schilderbedrijven – Glazenwassers – Montagebedrijven – Bouwbedrijven

De spinhoogwerker heeft een stabiele werkbreedte door de spinpoten en rupsen onderstel. Hierdoor kunt u veilig de hoogte in voor groot zijdelings bereik.

 

6. Steigermateriaal

U kunt gevels tot 20 meter maken met de steigers van Kors. Hoogte is gemakkelijk bereikbaar met deze rolsteigers, werkbruggen, en doorloopelementen.

 

7. Telescoop- en knikgiek hoogwerkers

Beroepen: Gemeentes – Aannemers – Bouwbedrijven – Gevelbouwers – Schoonmaakbedrijven – Reclamebureaus – Montagebedrijven – Installateurs

Naast bovengenoemde beroepen, kunnen beroepen zoals installatie, schilderwerk, groenvoorziening, schoonmaak en nutsvoorziening ook bijna niet zonder een goede Telescoop hoogwerker of knikgiek hoogwerker. Deze machines hebben namelijk een werkhoogte van 48 meter en zijdelings bereik tot 24 meter.

 

8. Trappen

Traphoogtes tot 4,11 meter; dat hebben de borderstrappen en dubbeltrappen van het merk Petry.

 

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u vragen over één van onze hoogwerkers of klimmaterialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Uiteraard zijn we bereid met u mee te denken over een passende financiering.