Layher steiger kopen

Werken op hoogte aan een gevel? Schilder, montage of onderhoudswerkzaamheden? Dan kan perfect met een steiger.

Layher steiger kopen? Kors Hoogwerksystemen helpt u met de perfecte Layher steiger voor uw bedrijf.

  Vrijblijvend contact

Layher steiger kopen

Betrouwbare steigers van Layher

Layher is een gevestigde naam in de wereld van steigers, en niet zonder reden. Het Nederlandse merk is marktleider in de Benelux. Van compacte kamersteigers tot ruime rolsteigers of trappentoren tot 14m hoogte, Layher heeft het.

Bij Layher staan kwaliteit en veiligheid op nummer 1. Met 10 jaar garantie zijn ze gemaakt om een leven lang mee te gaan. Gemaakt in Duitsland met veiligheid en gebruiksgemak als uitgangspunt.

Layher steigers zijn gemaakt van enorm robuuste buizen en gaan jarenlang mee. Ze zijn ontwikkeld voor de veeleisende, regelmatige gebruiker. Een ingedeukte buis? Dat zal met Layher niet snel voorkomen.

Layher kamersteiger kopen

De compacte kamersteigers van Layher hebben een platform van 180 x 75 cm en een werkhoogte van 2,35 tot 4,35m. Daarmee ideaal voor werkzaamheden binnenshuis zoals installatie, onderhoud en schilderen.

Doordat de steigers lichtgewicht zijn en door één persoon snel te monteren, zijn ze super gebruiksvriendelijk.

Layher Uni rolsteiger kopen

De Layer Uni is een modulair systeem rolsteigers. De perfecte keus voor een tijdelijke werkplek op hoogte doordat ze snel op te bouwen zijn met weinig gereedschap. De platformen zijn 75cm breed en 180 of 285 cm lang. De onderdelen zijn onderling uitwisselbaar, waardoor de rolsteigers multi inzetbaar zijn. Verkrijgbaar in vrijstaande- of wandopstellingen.

De Layher Uni kent 4 opstellingen:

Basic: 75×180 cm platform, werkhoogte tot 9,5m. Voor lichte werkzaamheden op beperkte ruimte.

Standard: 75×285 cm platform, werkhoogte tot 13,5m. Voor werkzaamheden zonder veel gereedschap.

Compact: 150×180 cm platform, werkhoogte tot 10,5m. Voor werkzaamheden in beperkte ruimte.

Large: 150×285 cm platform, werkhoogte tot 13,5m. Voor bijna alle werkzaamheden op hoogte.

Maar Layher heeft meer, zoals een trappentoren met bordestrappen voor makkelijk beklimmen met materiaal, vaste gevelsteigers voor grote klussen, de SoloTower die door 1 persoon op te bouwen is, of een trapkit voor ongelijke ondergrond.

Layher rolsteiger huren?

Eerst een rolsteiger van Layher huren? Ook dat is mogelijk. Voor elke klus hebben we een passende steiger te huur. Bekijk onze standaardopstellingen, of huur een rolsteiger samengesteld voor uw klus.

Bekijk onze verhuursteigers

Kors: ook voor keuring van steigermateriaal

Een steiger dient jaarlijks gekeurd te worden. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Onze keurmeesters doen dit uiteraard volgens de geldende NEN normen, waarbij alle onderdelen visueel gekeurd worden of ze aanwezig, compleet en deugdelijk zijn.

Uw perfecte Layher steiger samenstellen

Op zoek naar een steiger waar u jarenlang op kunt bouwen? Wij helpen graag met het samenstellen van een steigersysteem wat aansluit op uw gebruik. Door het modulaire systeem is het bovendien altijd mogelijk om uw steiger later uit te breiden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk het assortiment Contact opnemen