VERVULD: monteur binnendienst

In verband met het groeiend aantal werkzaamheden zijn we op zoek naar:

Monteur binnendienst

Kors Hoogwerksystemen BV is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers.

Dit ga je doen

Als monteur verricht je (preventief) onderhoud, reparaties en inspecties aan een merkonafhankelijk breed assortiment hoogwerkers en kranen. Het uitvoeren van veiligheidskeuringen en het oplossen van storingen is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Je werkt daarbij zelfstandig en wordt aangestuurd door de planning en chef technische dienst. Daarnaast heb je toegang tot alle benodigde productinformatie, waardoor je altijd beschikt over back-up wanneer dat nodig is.

Je bestelt de benodigde onderdelen bij ons magazijn en verwerkt je werkzaamheden administratief.

Ben jij de persoon die we zoeken?

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde technische opleiding, die beschikt over kennis van elektro-, hydrauliek- en dieseltechniek.

Je hebt relevante werkervaring als monteur en hebt affiniteit met onze sector.

Je bent zelfstandig, proactief en beschikt over een goede dosis inzet en enthousiasme.

Wat wij bieden

We bieden je in een groeiende markt, een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet het uitvoerende werk, maar staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van ons technische team. Daarnaast kun je rekenen op goed salaris, representatieve werkkleding, goede voorzieningen en trainingsmogelijkheden. We zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer, dat zich kenmerkt door weinig verloop en lange dienstverbanden.

Geïnteresseerd in deze functie?

Is deze baan misschien iets voor jou, of heb je vragen over de functie? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt je sollicitatie richten aan mevr. E. Kors – Van der Molen. info@kors-hoogwerksystemen.nl  / 0521-589066

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.