Vervuld! Vacature planner verhuur/transport

VERVULD

Vanwege uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Planner verhuur en transport (fulltime)

Kors Hoogwerksystemen BV in Steenwijk is een vooruitstrevend bedrijf dat zich al 40 jaar richt op verhuur, verkoop, onderhoud en keuring van hoogwerkers.

Dit ga je doen

Als verhuur- en transportplanner ben je samen met je directe collega verantwoordelijk voor onze verhuur- en transportplanning. Jouw taken zijn voornamelijk:

Verhuur: Je hebt telefonisch of per mail contact met verhuurklanten, waarbij advisering een belangrijke rol speelt. De gemaakte afspraken leg je vast in een planning en verhuurcontract.

Transport: Je verzorgt samen met je collega de planning van ons eigen transport m.b.t. verhuurde, afgemelde, verkochte of servicebehoevende hoogwerkers, liften en/of kranen. In deze rol ben je een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen zoals verhuur, verkoop en werkplaats.

Ben jij de persoon die we zoeken?

We zijn op zoek naar een teamplayer die klantgericht is en nauwkeurig en efficiënt te werk gaat. Bovendien herken jij jezelf in deze omschrijving:

  • Minimaal MBO werk/denkniveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van MS office;
  • Ervaring met planning is een pre;
  • Ervaring in de verhuurbranche is een pre.

 

Wat wij bieden

Wij bieden je in een groeiende markt een zelfstandige functie in teamverband aan. In deze functie sta je er niet alleen voor, je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van je team. Wij zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer, dat kenmerkt zich door weinig verloop in het personeelsbestand en langdurige dienstverbanden.

Daarnaast bieden wij je een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze functie?

Is deze baan misschien iets voor jou, of heb je vragen over de functie? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt je sollicitatie richten aan mevr. E. Kors – Van der Molen. info@kors-hoogwerksystemen.nl  / 0521-589066

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.