Een kleine hoogwerker huren is soms genoeg

Op zoek naar een kleine hoogwerker om te huren? Bij Kors Hoogwerksystemen weet je dat je goed zit. We verhuren een zeer uitgebreid assortiment hoogwerkers en klimmaterialen met de beste service.

Waarom een kleine hoogwerker huren?

Welke hoogwerker je nodig hebt, wordt met name bepaald door de werkomgeving. Werk je op kleine hoogte of in een krappe ruimte? Dan heeft het vaak geen zin om een veel grotere hoogwerker te nemen dan je eigenlijk nodig hebt.

Een kleine hoogwerker is namelijk licht van gewicht, makkelijker te manoeuvreren en, ook niet onbelangrijk, goedkoper om te huren.

Wat kan een kleine hoogwerker?

Kleine hoogwerkers heb je in verschillende soorten, net als grote hoogwerkers. Elk type blinkt uit voor een bepaalde omgeving en een bepaald doel. We lichten ze graag per soort toe.

Eenpersoonslift

Een eenpersoonslift (ook wel mastboomhoogwerker), is een kleine hoogwerker, die zoals de naam al doet vermoeden, geschikt is voor 1 persoon en gemaakt is met een verticaal uitschuifbare mast. Het is in zekere zin een kleine broer van de schaarhoogwerker. Ze zijn beschikbaar met een werkhoogte tot 10 meter.

Een eenpersoonslift is de ideale kleine hoogwerker om te huren voor montage, onderhouds-, schoonmaak- of andere werkzaamheden aan plafonds van gebouwen of bijvoorbeeld stellingen in kleine hallen. Door de non-marking banden en elektrische aandrijving zijn ze stil en schoon en daarmee perfect voor binnengebruik.

De meest compacte hoogwerker is de SkyJack SJ16 met een werkhoogte van 6,75m. Is enig verticaal bereik ook handig? Kies dan de Haulotte Star met een werkhoogte van 10m en beweegbare jib.

kleine hoogwerker huren

Aanhangerhoogwerker

Aanhangerhoogwerkers zijn uitermate populair omdat ze zo aan de trekhaak gekoppeld kunnen worden om mee te nemen met een E rijbewijs. Eenmaal aangekomen kan de aanhanger met de stempels stabiel neergezet worden. Ook beschikbaar in varianten tot wel 29m, maar de kleinere varianten tot ca. 16m zijn bijzonder handig in gebruik.

Een aanhangerhoogwerker is perfect voor werkzaamheden rondom een huis of schuur, zoals schilderen, montage, onderhoud en schoonmaken.

De SkyJack SJLB12T is een compacte hoogwerker met knikgiek voor veel wendbaarheid en een werkhoogte van 12m voor bijvoorbeeld het snoeien van bomen ter grote van een woning.

De Ommelift 1250EBZ heeft een vergelijkbare werkhoogte van 12,5m, maar met een telescooparm en hydraulische movers (zelfaandrijving). Perfect om aan een gevel te werken of glazen te wassen of bomen te snoeien.

Spinhoogwerker

Het bereik en de mogelijkheden van een kleine aanhangerhoogwerker, zijn ongeveer gelijk als die van een kleine spinhoogwerker. Maar waar een aanhangerhoogwerker de breedte heeft van de wielbasis van het aanhangeronderstel, is een spinhoogwerker véél smaller in transport! Daarmee passen ze met gemak door een deur, schuur- of schuttingdeur.

De spinhoogwerker kan, eenmaal aangekomen op de werklocatie, makkelijk stabiel gepositioneerd worden met automatische spinpoten. De non-marking rupsen zijn ook geschikt voor binnengebruik.

Een spinhoogwerker met knikgiek zoals de Hinowa Lightlift, is erg wendbaar om over objecten heen te rijken zoals bijvoorbeeld bij het snoeien van een boom. Maar ook voor schoonmaak, onderhoud en schilderen is hij natuurlijk geschikt. De Hinowa Liftlift is te huur in de 15,4m werkhoogte en 17m werkhoogte variant.

Kleine hoogwerker huren

Knikgiekhoogwerker

Wanneer je zowel een zeer wendbare hoogwerker, als een makkelijk verrijdbare hoogwerker zoekt, dan is een knikgiekhoogwerker de perfecte keus. Hiermee kun je snel van werkplek veranderen. De elektrische aandrijving is bovendien stil en schoon.

Deze kleine hoogwerkers zoals de SkyJack SJ30 ARJE hebben een compacte basis en zijn makkelijk verrijdbaar. Met de werkhoogte van 12m zijn ze perfect voor werkzaamheden in kleine hallen, loodsen en schuren. De knikgiek en jib maken het makkelijk om over objecten heen te rijken.

Kleine hoogwerker huren

Kleine hoogwerker huren? Kors helpt u!

Heeft u een keuze gemaakt, of kunt u nog hulp gebruiken bij het doorhakken van de knoop voor de juiste machine? Wij staan voor u klaar! Bel 0521-589066 om uw vraag te stellen of reservering door te geven.

De voordelen van een (kleine) hoogwerker huren bij Kors:

  • Zeer snelle levering (zelfde dag mogelijk!)
  • Telefonisch advies
  • Uitleg machine bij aflevering
  • Eigen transport
  • 24/7 storing- en servicedienst
  • Groot aanbod standaard en specialistische hoogwerkers

Verhuurassortiment en prijzen Hulp bij je keuze