Een hoogwerker kopen: nieuw of toch tweedehands?

Een hoogwerker is een kostbare aankoop en u wilt natuurlijk de juiste keuze maken. Vaak komt u dan al snel voor de vraag te staan of u een nieuwe of een gebruikte hoogwerker wilt kopen. Er zijn verschillende voor- en nadelen aan beide opties. U kunt ervoor kiezen om uitgebreid onderzoek te doen naar beide mogelijkheden maar dit kost vaak veel tijd. U kunt er gelukkig ook voor kiezen om contact op te nemen met één van onze hoogwerker specialisten. Die kunnen u namelijk voorzien van deskundig advies en beantwoorden al uw vragen.

Voor- en nadelen van een nieuwe hoogwerker

Bij het kopen van een nieuwe hoogwerker komt u al snel het eerste obstakel tegen: de prijs. De prijs van nieuwe hoogwerkers ligt vaak stukken hoger dan de prijs van een tweedehands hoogwerker. Maar wanneer u een nieuwe hoogwerker koopt profiteert u wel van bepaalde garanties. U weet vaak precies waar u aan toe bent. Een ander voordeel is dat de hoogwerker nog geen uren heeft gemaakt. Wilt u meer weten over de voor- en nadelen van een nieuwe hoogwerker? Stel nu al uw vragen aan onze specialisten of neem gerust een kijkje in ons verkoopassortiment.

Voor- en nadelen van een tweedehands hoogwerker

De prijs van een tweedehands hoogwerker ligt vaak vele malen lager dan de prijs van een nieuwe hoogwerker. Maar hoe zit het met de garanties op tweedehands hoogwerkers? Bij Kors Hoogwerksystemen begeleiden wij u graag bij het kopen van een tweedehands hoogwerker. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast worden de gebruikte hoogwerkers eerst gecontroleerd voordat ze in de verkoop gaan. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende machine. Neem gerust een kijkje in ons tweedehandsassortiment of neem vrijblijvend contact op met een hoogwerker specialist.

Betrouwbare koop bij Kors Hoogwerksystemen

Of u nu voor een nieuwe of een tweedehands hoogwerker koopt, bij Kors Hoogwerksystemen bent u verzekerd van de juiste aankoop. Bij ons vindt u altijd de hoogwerker die precies bij uw klus en uw budget aansluit. Wij hebben een ruim assortiment nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of neem een kijkje in ons gehele assortiment.