Verticaaldagen Benelux op 6 t/m8 november

Kom ook naar de 7e editie van Verticaaldagen Benelux! Deze beurs vindt plaats op 6, 7 en 8 november 2018 in Evenementenhal te Gorinchem.

Combinatiebeurs
Dit jaar vindt het evenement voor het eerst plaats in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De vorige twee edities vonden plaats op het buitenterrein. De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten uitgebreid te demonstreren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en Schilder Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, maar de combinatie zal ook bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers.

Verticaal transportbranche
Verticaaldagen Benelux is een uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste productontwikkelingen en op een informele wijze de contacten met de leveranciers te onderhouden. De hoogwerker- en verreikermarkt is een relatief jong marktsegment waar zich constant noviteiten aandienen. Fabrikanten/importeurs tonen nieuwe modellen met verhoogde capaciteiten en nieuw toegepaste technieken op het gebied van Hybride en volledig elektrisch aangedreven machines door middel van lithium accu’s.

Meer informatie
Voor alle nadere informatie zie www.verticaaldagen.com waar u de volledige deelnemerslijst kunt inzien.