Vacature: vertegenwoordiger buitendienst

In verband met een naderend pensioen, zijn we op zoek naar een:

Vertegenwoordiger buitendienst

Kors Hoogwerksystemen BV is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers.

Dit ga je doen

Als vertegenwoordiger van Kors Hoogwerksystemen ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van de merken waar dealer van zijn. Dit zijn hoogwerkers van de topmerken Omme lift en Skyjack, klimmaterialen van Layher en Perty. Je zult onze bestaande klanten in heel Nederland bezoeken en op zoek gaan naar nieuwe relaties.

Je bezoekt dagelijks meerdere, uiteenlopende bedrijven die gebruik maken van hoogwerkers. Van een klein schilderbedrijf met een enkele hoogwerker tot een landelijk opererend montagebedrijf met honderden medewerkers en tientallen hoogwerkers, jij enthousiasmeert iedereen over ons aanbod. Daarbij vinden we het belangrijk dat je een duurzame relatie opbouwt én onderhoudt met onze klanten.

Daarbij ken je de machines natuurlijk op je duimpje. Je kent alle kwaliteiten en eigenschappen en verzorgt demonstraties van diverse typen hoogwerkers. Hierbij onderhoud je korte lijnen met onze binnendienst om de potentiële klant een zo passende mogelijke hoogwerker aan te bieden. Ook ondersteunen zij je met de administratie.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Wij zijn op zoek naar iemand die werkervaring heeft in een commerciële buitendienstfunctie. Je hebt affiniteit met techniek, bezit over een “doenersmentaliteit” en deinst daarbij niet terug voor koude acquisitie. Je vindt het prettig om elke dag zelfstandig op pad te zijn. Omdat je klantgericht bent, weet je precies hoe je iedere relatie of prospect het beste kunt benaderen. Mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse en Duitse taal is daarbij een vereiste in verband met contact met onze leveranciers.

Ervaring met de verkoop van kapitaalgoederen en/of ervaring met hoogwerkers is een pre.

Wat wij bieden

Jij bent het gezicht van onze organisatie, maar staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van onze binnendienst en ons technische team. We zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer, dat zich kenmerkt door weinig verloop en lange dienstverbanden. Wij bevinden ons in Steenwijk, maar gezien jouw functie is het geen probleem als je niet om de hoek woont.

Je kunt uiteraard rekenen op een goed salaris en de middelen die jij nodig hebt om je werk te doen zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak. Bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. Bovendien hebben we een actieve personeelsvereniging en organiseren we eens in de zoveel tijd een borrel of etentje.

Geïnteresseerd in deze functie?

Is deze baan misschien iets voor jou, of heb je vragen over de functie? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt je sollicitatie richten aan mevr. E. Kors – Van der Molen. info@kors-hoogwerksystemen.nl  / 0521-589066

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.