Vacature monteur binnendienst

Kors Hoogwerksystemen BV is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op verhuur, verkoop, service en onderhoud van hoogwerkers.

In verband met het groeiend aantal werkzaamheden zijn we op zoek naar:

Monteur binnendienst

Wat ga je doen?

Je verricht preventief onderhoud, reparaties en inspecties aan een merkonafhankelijk breed assortiment hoogwerkers en kranen. Het uitvoeren van veiligheidskeuringen en het oplossen van storingen is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en wordt  aangestuurd door de planning en chef technische dienst. Daarnaast heb je toegang tot alle benodigde productinformatie, waardoor je altijd beschikt over een back-up wanneer dat nodig is. Je besteld de benodigde onderdelen bij ons magazijn en verwerkt je werkzaamheden administratief.

Wat verwachten we van je?

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding en over kennis van elektro-, hydrauliek- en dieseltechniek. Je hebt relevante werkervaring als monteur en beschikt over affiniteit met onze sector. Je bent zelfstandig, proactief en beschikt niet over een 8 tot 5 mentaliteit. In bezit van een rijbewijs B-E of C-E of bereid dit te behalen.

Wat bieden wij?

We bieden je in een groeiende markt, een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet het uitvoerende werk, maar staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van ons technische team. Daarnaast kun je rekenen op goed salaris, representatieve werkkleding, goede voorzieningen en trainingsmogelijkheden. We zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer, dat zich kenmerkt door weinig verloop en lange dienstverbanden.

Gelieve enkel schriftelijke reactie te richten aan:

Kors Hoogwerksystemen BV.
T.a.v. mevr. E.A. Kors – van der Molen
Oostermeentherand 12
8332 JZ, Steenwijk
info@kors-hoogwerksystemen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.