Vacature chauffeur [vervuld]

[Deze vacature is inmiddels vervuld] In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een:

Chauffeur (CE)

Wat ga je doen?

Als chauffeur ben je een belangrijke schakel in onze dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het laden, transporteren en lossen van machines en bent het gezicht van onze organisatie. Het soort machines waarmee je werkt loopt uiteen van graafmachines tot hoog/laagwerkers. Het geven van een beknopte gebruikersinstructie en het op de juiste wijze afhandelen van de betreffende verhuurbonnen behoren tevens tot je takenpakket.

Wat verwachten we van je?

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B-C-E en code 95. Ervaring met het transporteren van (grote) machines in een pré. Je beschikt over de certificaten VCA, heftruck/hoogwerker of bent bereid deze te halen. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar, servicegericht en representatief. Je bent flexibel inzetbaar, beschikt niet over een 9 tot 5 mentaliteit en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

We bieden je in een groeiende markt, een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet het uitvoerende werk, maar staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de kennis en kunde van ons technische team. Daarnaast kun je rekenen op goed salaris, representatieve werkkleding, goede voorzieningen en trainingsmogelijkheden. We zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer, dat zich kenmerkt door weinig verloop en lange dienstverbanden. Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

 

Gelieve enkel je schriftelijke reactie te richten aan:

Kors Hoogwerksystemen BV.
T.a.v. mevr. E.A. Kors
Steenwijkerweg 138 A
8397 LH De Blesse
Of via mail; info@kors-hoogwerksystemen.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld