Uw TUV® hoogwerker certificaat halen

Sky Jack SJLB12T

Het op de juiste manier kunnen werken met hoogwerkers vraagt om bepaalde basiskennis. Het is belangrijk dat u hier tijd in investeert, zo gaat u altijd veilig op pad met een hoogwerker certificaat op zak! Daarnaast is het bij wet verplicht om een goede basiskennis van de werking van de machine en training in de praktijk te hebben. Zo bent u namelijk consequent veilig en efficiënt aan het werk. Bij Kors Hoogwerksystemen bieden we een programma aan: “Veilig werken met hoogwerkers”. Hiermee kunt u de TUV® hoogwerker certificaat halen binnen één dag! In dit artikel leest u meer over de cursusdag en hoe u de TUV® hoogwerker certificaat kunt halen.

U wilt uw TUV® hoogwerker certificaat halen

Bij Kors Hoogwerksystemen hebben we gekwalificeerde opleiders en trainers die u bijstaan bij het halen van uw TUV® hoogwerker certificaat. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres om uw TUV® hoogwerker certificaat te halen. U kunt u gemakkelijk aanmelden voor de cursusdag door een mailtje te sturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl. Uiteraard kunt u ook gemakkelijk en snel een belletje plegen naar: 0521589066. Tijdens de eerstvolgende beschikbare cursusdag, komt u aan bij ons op locatie. We beginnen de dag met een theoriegedeelte. De opleiders behandelen alle vereiste onderwerpen en geven u handige, informatieve tips. U krijgt ook de mogelijkheid al uw vragen te stellen. Na het theoriegedeelte nemen we even pauze en gaan we lekker lunchen.

Het praktijkgedeelte

Na een heerlijke lunch is het nu tijd om de theorie in de praktijk te brengen. U gaat lekker actief aan het werk met een aantal opleidingsmachines die voor u klaarstaan. De trainers geven u uitleg en instructies, terwijl u met de machine werkt. Zo wordt er getest of u dat wat u geleerd hebt in de ochtend, ook in de praktijk toe kan passen. Behaalt u alle opdrachten? Dan krijgt u van de trainers te horen dat u geslaagd bent. Binnen één dag heeft u uw TUV® hoogwerker certificaat behaald!

Meer informatie en aanmelden

Wilt u direct een hele groep aanmelden op een specifieke datum? Geef dat dan gerust aan ons door. Lees hier ook meer over de hoogwerker trainingen bij Kors Hoogwerksystemen. Heeft u een vraag of wilt u graag vrijblijvend informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een hoogwerker-trainer! Samen zorgen we ervoor dat u en uw collega’s veilig en efficiënt op hoogte werken.