Uitnodiging Bauma München

Geachte Relatie

Uitnodiging Bauma München 2019
Ook dit jaar is Kors Hoogwerksystemen aanwezig op de Bauma München! En wat hebben wij er toch weer zin in! Tijdens dit grootschalig evenement is er van alles te beleven! Op de 605,000 m2 komen ongeveer 583,73 bezoekers uit ruim 200 verschillende landen tezamen om de laatste ontwikkelingen, trends en machines te bekijken op het gebied van industrie. Wij nodigen u van harte uit om naar onze stands te komen tijdens dit uniek evenement van maandag 8 april tot zondag 14 april!

Kors Hoogwerksystemen BV
Als dealer en vertegenwoordiger van o.a. Ommelift en Skyjack zijn wij tijdens Bauma grotendeels aanwezig op de ondergenoemde stands waar wij u graag verwelkomen met een heerlijk bakje koffie!

Ommelift stand :1102 Freigelande sud
Skyjack stand :Hal C4 standnr 515

Om zeker te zijn dat we u niet missen tijdens deze grote beurs is een berichtje vooraf heel fijn!
Dit kunt u laten weten aan Gerrit Kuiper 0031(0)653951822.

Ommelift nieuws
Tijdens de beurs introduceert Ommelift het allernieuwste model: de Ommelift 25.00 R smalle spinrupshoogwerker met een werkhoogte 25 meter. Ommelift, de Deense producent van aanhanger- en spinrupshoogwerkers met werkhoogtes variërend van 10 tot 42 meter, demonstreert tijdens de beurs ook de andere recent geïntroduceerde, nieuwe modellen.

Skyjack nieuws
Skyjack, de Canadese producent van zelfrijdende schaar-telescoop en knikgiek hoogwerkers, zal tijdens de Bauma München uiteraard ook aanwezig zijn. Er zijn demonstraties te bezoeken van de laatste geïntroduceerde machines;
– de SJ85T zelfrijdende diesel Telescoophoogwerker,
– de SJ6832 RTE vierwiel aangedreven accu/hydride Schaarhoogwerker.
Daarnaast introduceert Skyjack de absolute primeur voor Europa: de SJ 9253 Schaarhoogwerker diesel met werkhoogte 18 meter!

Aanvullende info/tickets? Klik hier!

 

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab