Over Kors Grondverzetmachines

Sinds 2011 hebben wij ons assortiment uitgebreid met een divers aanbod aan grondverzetmachines. Al deze machines voldoen aan de veiligheidseisen en keuringsnormen. Wij streven er niet naar om de grootste leverancier van grondverzetmachines te zijn, maar om een van de betere leveranciers te zijn. Daarom garanderen wij u een persoonlijke service en stellen wij u altijd centraal.

Naast verkoop en verhuur van deze machines verzorgen wij ook het onderhoud en de reparatie van uw eigen grondverzetmachines. Bij het onderhouden en repareren van machines staan kwaliteit en service voorop.

Inspectie en onderhoud van Kors grondverzetmachines

Het is bij wet verplicht dat grondverzetmachines één maal per jaar geïnspecteerd moeten worden. Kors Grondverzetmachines verzorgt deze inspectie, onderhoud en eventuele reparatie van uw machine. Dit kan op locatie of in onze werkplaats.


Contact

Meer weten over onze services of behoefte aan advies over grondverzetmachines? Bel met 0521 589066 en vraag naar Lineke Jongbloed of stuur ons een mail naar info@kors-grondverzetmachines.nl.