Introductie nieuwe OMME LIFT 1300E

De nieuwe Omme Lift model 1300 E vervangt het bestaande model 1250 E.

Omme 1300 E nieuw Ned

1300 E is ontwikkeld vanuit zijn voorganger maar met een kortere transportlengte van 75 cm waardoor de machine eenvoudiger te manoeuvreren is in beperkte ruimtes. De 1300 E heeft een werkhoogte van 13 m. met een groot zijdelings bereik van maar liefst 9 m. De special ontwikkelde masten van hoogwaardig staal zorgen voor een zeer hoge stabiliteit wat het veilig werken bevordert en zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel gedurende het werken op hoogte.

Verbeterde manoeuvreerbaarheid

Als extra bonus is de rotatie van de werkkorf toegenomen van ±41° naar ±50°, waardoor met 2 personen in de werkbak de manoeuvreerbaarheid en het werkbereik aanzienlijk zijn verbeterd en vergroot. Door deze productverbeteringen is deze ontwikkelde machine voor zowel verhuurbedrijven eindgebruikers een zeer multifunctionele inzetbare hoogwerker.

Aandrijving

1300 EB wordt aangedreven door middel van accupakket (24V/139Ah/5h) met ingebouwde acculader die ook tijdens het gebruik van de machine het accupakket oplaadt. Optioneel is voor intensief gebruik een zwaarder accupakket leverbaar 24V/200Ah/5h. De 1300 EB is hierdoor optimaal inzetbaar op locaties waar geen netspanning voorhanden is Uiteraard kan men kiezen voor de E- uitvoering aandrijving via 230 volt Standaard uitgevoerd met 4 hydraulische stempels en 2 standen bedieningssnelheden zowel op de beneden- als werkkorfbediening en natuurlijk het kenmerk van alle OmmeLift modellen de vaste jib waardoor het werkbereik over obstakels bv dakgoten aanzienlijk wordt vergroot OMME LIFT introduceert de 1300 E gedurende de Bauma beurs te Munchen 2016 April aanstaande en vanaf dit voorjaar zullen de eerste machines de fabriek in Denemarken verlaten.