Martin de Jong nieuwe directeur. Familie Kors blijft betrokken

Beste relatie,

We zijn verheugd u te informeren over een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Met ingang van 1 juni zal Martin de Jong de functie van directeur van Kors Hoogwerksystemen gaan bekleden. Dit besluit hebben we genomen met het oog op de toekomst en biedt ons de mogelijkheid om onze vertrouwde dienstverlening voort te zetten.

Wat betekent dit voor u?
Voor u als klant verandert er niets. De dagelijkse gang van zaken en onze dienstverlening blijft zoals u die van ons gewend bent. Onze hoge kwaliteit en klantgerichte aanpak blijven onveranderd. Uw vertrouwde contactpersonen blijven ook voor u beschikbaar.

Blijvende betrokkenheid van de familie Kors
Ook na deze verandering blijft Kors Hoogwerksystemen een familiebedrijf. Zowel Joop, Evie als Patricia blijven de komende jaren betrokken bij de bedrijfsvoering. Onze waarden, visie en klantgerichte aanpak blijven te allen tijden behouden. U kunt dus blijven rekenen op dezelfde betrouwbaarheid en service die u van ons gewend bent.

Wij kijken uit naar deze nieuwe fase in ons bedrijf en zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat stelt om u nu en in de toekomst te kunnen blijven voorzien van de beste service voor alle zaken rondom hoogwerkers.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te woord te staan en eventuele zorgen weg te nemen.

Met vriendelijke groet,
Martin, Joop, Evie en Patricia