Een laagwerker huren bij Kors

Voor werkzaamheden en inspecties onder bruggen, aan viaducten, tunnels en sluizen biedt een laagwerker uitkomst. Bij Kors Hoogwerksystemen vindt u altijd de juiste laagwerker voor scherpe verhuurtarieven. Onze SkyJack Laagwerkers beschikken over brede werkbakken waarmee u makkelijk onder obstakels kunt komen. In ons verhuur assortiment vindt u Skyjack SJB66TK laagwerkers en Skyjack SJB46TKRJ laagwerkers.

Skyjack SJB66TK

De SKYJACK SJB 66TK knikgiekhoogwerker kan tot maar liefst 11 meter onder het maaiveld werken. Met een hefvermogen van 272 kg en een werkhoogte van 16 meter is de SKYJACK SJB 66TK zeer geschikt voor projecten bij kades en bruggen.

SkyJack SJB46TKRJ

De SKYJACK SJB46TKRJ knikgiekhoogwerker kan tot 6 meter onder het maaiveld werken. Deze laagwerker beschikt over een hefvermogen van 272 kg en een werkhoogte van 22 meter. Ideaal voor het uitvoeren van inspecties en schilderwerkzaamheden.

Bekijk de verhuurtarieven

laagwerker huren

Laagwerker huren

Voor al uw projecten staan wij voor u klaar met hoog -en laagwerkers met specifieke eigenschappen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij helpen u graag verder.