Hoogwerker voor ruw terrein? Deze machines kunnen het

Hoogwerkers worden in allerlei omgevingen gebruikt, stedelijke omgevingen, fabriekshallen, industriegebieden. Maar ook op bijvoorbeeld bouwplaatsen om te helpen met montage, of in het groen voor snoeiwerkzaamheden. Welke hoogwerker is geschikt voor ruw terrein? Kors Hoogwerksystemen vertelt het je.

Aandrijving en onderstel

Of een hoogwerker voor ruw terrein geschikt is, wordt met name bepaald door het onderstel en de aandrijving. De aandrijving moet sterk genoeg zijn om de hoogwerker door mul zand of modder te kunnen bewegen.

Het onderstel moet voorzien zijn van rupsen of banden met veel profiel die grip hebben op de ongelijke ondergrond. In geval van een bandenonderstel is 4×4 aandrijving een must. Ook is het belangrijk dat de hoogwerker voor ruw terrein genoeg bodemvrijheid heeft, dus afstand van de grond, zodat de hoogwerker niet vast komt te zitten.

Aanbod

Er zijn verschillende soorten hoogwerkers die geschikt zijn voor ruw terrein. Met name in de productgroepen schaarhoogwerkers, telescoop- en knikgiekhoogwerkers zijn veel hoogwerkers die voor ruw terrein goed geschikt zijn.

Schaarhoogwerkers zijn perfect wanneer je recht omhoog moet, en met meerdere personen tegelijk wilt werken. De brede korf zorgt dat je met meerdere mensen kunt werken en heen en weer kunt lopen. Op ruw terrein kun je hierbij denken aan werk in gebouw waar nog geen vloer gestort is.

Bekijk onze schaarhoogwerkers

 

hoogwerker ruw terrein huren

Voorbeelden van schaarhoogwerkers voor ruw terrein:

SkyJack SJ9253 RT: 18,15m
SkyJack SJ8841 RT: 14,5m
SkyJack SJ6832 RT: 11,8m
LiftLux SL260/25: 28,3m
LiftLux SL205/25: 22,5m
Montatrack 2000: 20m

 

Telescoophoogwerkers zijn absolute toppers wat betreft het bereiken van grote hoogtes, en er zijn genoeg types die ook op ruw terrein hun werk goed doen. Ze zijn erg stabiel door de enkele uitschuifbare arm en ook verkrijgbaar met een brede kooi waardoor je op hoogte makkelijk kunt bewegen en aan grotere objecten met 2 personen kunt werken.

De knikgiekhoogwerker is de perfecte keus wanneer je over objecten heen moet rijken, ook hebben veel modellen een draaibare korf die de hoogwerker extra wendbaar maakt. Sommigen van dit soort hoogwerkers met de juiste aandrijving zijn voor ruw terrein geschikt.

Bekijk onze knikgiek- en telescoophoogwerkers

 

Voorbeelden van telescoophoogwerkers voor ruw terrein:

ZoomLion ZT26JE: banden, 28,7m
HAB TKD2400D: banden, 26,6m
Aichi SR-210: rups 23m
HAB TKD2100D: banden 23m
Aichi SR-182: rups 20m
SkyJack SJ24t: banden 15,8m
Afron RZ90: rups 11,1m

Vragen over hoogwerkers voor ruw terrein?

Heb je een klus op ruw terrein waar een hoogwerker bij nodig is? Bij Kors Hoogwerksystemen hebben we er vast en zeker eentje staan die geschikt is. Kies er ééntje uit in onze verhuurcatalogus en reserveer per telefoon of email.

Heb je een model gekozen maar twijfel je of deze geschikt is, of heb je hulp nodig bij je keuze? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen! Bel naar 0521-589066 en we helpen jou snel aan de beste keus.

Huren is mogelijk vanaf 1 dag, maar langer dan een week is ook geen probleem. Bovendien ben je bij ons natuurlijk verzekerd van de beste service, zoals 24/7 storingshulp bijvoorbeeld!

Huur een hoogwerker of stel een vraag