Hoogwerker huren Noord-Brabant

Bij Kors Hoogwerksystemen in Steenwijk (voorheen De Blesse) kunt u al sinds 1983 terecht voor het huren (of de aanschaf) van hoogwerkers. Dankzij eigen transport beschikt u razendsnel over een hoogwerker, (glaszet)kraan, steiger, lift en/of ladder op elke locatie in Noord-Brabant.

Bekijk ons aanbod Hulp bij uw keuze

Daarom huurt u een hoogwerker bij Kors:

  • Zeer snelle levering (zelfde dag mogelijk!)
  • Telefonisch advies
  • Uitleg machine bij aflevering
  • Eigen transport
  • 24/7 storing- en servicedienst
  • Groot aanbod standaard en specialistische hoogwerkers

 

Met de beste service een hoogwerker huren in Noord-Brabant

Waarom vele Brabantse ondernemers een hoogwerker huren bij Kors? Omdat ze weten dat ze bij ons de beste service krijgen! We leveren de hoogwerker af op locatie naar wens en geven uitgebreide instructie over de machine. Onze machines worden vakkundig onderhouden in onze werkplaats naar de hoogste standaard. Daarom kunt u op de machine vertrouwen. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn? Dan zijn we op elk moment bereikbaar zodat u supersnel weer verder kunt en geen vertraging oploopt met uw klus. Dat is waarom u een hoogwerker huurt in Noord-Brabant bij Kors.

Ons brede huuraanbod

Bij Kors Hoogwerksystemen vindt u een groot aanbod in standaard en specialistische hoogwerkers. Al onze hoogwerkers zijn TUV gekeurd, voor een veilige werking. Naast de merken Omme, Skyjack en HAB voeren wij onder andere Nifty, Hitachi, Aichi, Haulotte, Genie en Holland Lift.

Hoogwerker huren Noord-Brabant Hoogwerker huren Noord-Brabant
Aanhangerhoogwerkers Schaarhoogwerkers Telescoophoogwerkers
Knikgiekhoogwerkers Autohoogwerkers Spinhoogwerkers

Maar wij verhuren niet alleen hoogwerkers. Met een kraan zonder hijsbewijs (met of zonder glaszuiger), glaskar, rolsteiger, montagelift, ladder, trap en klimmateriaal heeft u alles in één keer compleet om uw klus te klaren.

Hoogwerker huren in Noord-Brabant

Keuze gemaakt of advies nodig? Neem dan telefonisch contact op met Kors via 0521 – 58 90 66 of stuur een e-mail naar info@kors-hoogwerksystemen.nl  om uw hoogwerker te reserveren.

Bekijk ons aanbod en prijzen