Uw hoogwerker certificaat binnen één dag

Wij krijgen regelmatig de vraag of het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht is. Het antwoord is ‘nee’ en ‘ja’. Dat klinkt een beetje vreemd en daarom leggen wij het graag aan u uit zodat hier geen verwarring over kan ontstaan. Het wordt officieel niet verplicht gesteld dat u een hoogwerker certificaat moet behalen voordat u te werk gaat in een hoogwerker. Maar dan hebben we de Arbowetgeving. De Arbowetgeving eist dat bedrijven kunnen aantonen dat hun personeel op de juiste manier zijn opgeleid tot het veilig werken met een hoogwerker. We kunnen dit vergelijken met een diploma. Het is niet verplicht om een diploma te behalen, maar hoe kunt u anders aan een werkgever bewijzen dat u voldoende opgeleid bent? Precies, daar is dat certificaat voor!

Uw hoogwerker certificaat bij Kors behalen

Als specialist in het werken met Hoogwerkers met meer dan 30 jaar ervaring is Kors uiteraard een gecertificeerd trainingslocatie voor het behalen van uw hoogwerker certificaat! Wij bieden op verschillende momenten in het jaar trainingen aan voor het behalen van uw certificaat. Zo maken wij het voor u mogelijk om binnen één dag uw certificaat te behalen! De trainingen worden door onze specialist voor zowel particulieren als bedrijven verzorgd. Deze op maat gemaakte trainingen passen dus ook makkelijk in uw budget met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In ons bedrijfspand in Steenwijk hebben wij speciaal ingerichte lokalen en ruimtes voor zowel het theoretische gedeelte als het praktische gedeelte.

Trainingsdag voor uw hoogwerker certificaat

De trainingsdag die u bij Kors doorloopt voor het behalen van uw certificaat wordt in twee delen opgedeeld. We beginnen in de ochtend met een gedeelte theorie. Dit is van belang zodat u de basiskennis over het werken met hoogwerkers scherp hebt. Hierbij krijgt u ook alle gelegenheid gerust al uw vragen te stellen. Het ochtend gedeelte sluiten we af met een examen over de onderwerpen die we doorlopen hebben. Na het examen gaan we eerst lekker lunchen. Daarna wordt het tijd om dat wat u hebt geleerd nu te gaan toepassen. Na een middag in de hoogwerker krijgt u nog een laatste praktijkopdracht en dan is het zover: uw certificaat in ontvangst nemen!

Hoogwerker certificaat van de hoogwerker specialist

Wanneer u bij Kors Hoogwerksystemen uw TÜV hoogwerker certificaat behaald bent u verzekerd van specialistische vakkennis en antwoord op al uw vragen. Onze trainer is namelijk getraind in de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoogwerker certificering. Hierdoor is hij de vakbekwame specialist die u begeleidt in het behalen van uw certificaat. Met de specialistische begeleiding van onze trainer weet u zeker dat u de komende 5 jaar geen omkijken meer heeft naar uw certificaat.

Met de juiste training voorkomt u schades en ongevallen door onveilig werken. Onnodige risico’s voorkomt u met een training van Kors Hoogwerksystemen! U bent vast al nieuwsgierig geworden naar de planning van de trainingsdag. Heeft u nog vragen of wilt u zich direct aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op!