Glas kraan huren

Als u glasplaten op een veilige manier en op grote hoogte wilt monteren of vervangen is een glas kraan nodig. Een glas kraan huren kan bij Kors Hoogwerksystemen in Steenwijk!

Direct prijzen bekijken en huren? Ga naar het assortiment:

Glaskranen

Glas kraan huren in alle soorten en maten

Een glas kraan waarmee u zwaarder glas kunt plaatsen (veiligheidsglas of isolatieglas bijvoorbeeld) is onze Hoeflon compactkraan voorzien van een glaszuiger. Voor vragen over het plaatsen van glas en welke kraan u hier het beste voor kunt gebruiken kunt u contact met ons opnemen. Voor het glas zetten hebben we in de verhuur het volgende assortiment;

Glas kraan: Hoeflon inclusief glaszuiger huren

De Hoeflon inclusief glaszuiger is zeer geschikt om glas te plaatsen. U kunt hierbij denken aan veiligheidsglas of isolatieglas. De transportbreedte van slechts 0.75 meter, geeft deze Hoeflon kraan toegang tot zeer nauwe doorgangen. Daarnaast beschikt hij over een groot bereik, met een maximale werkhoogte van de glaszuiger is 8,30 meter (10,6 meter met JIB) en een maximaal zijdelings bereik van 7,00 meter (9,60 meter met JIB). Lees meer over de Hoeflon met glaszuiger.

Glas kraan:  Glasboy huren

Deze kraan is geschikt voor het plaatsen van gevelplaten en glas en staat erom bekend dat hij op elk gewenste locatie werkzaamheden kan uitvoeren door het lage zwaartepunt. Meer dan de helft van het gewicht ligt lager dan de draaikrans. Daarnaast past hij ook nog eens door elke loopdeur. Verder beschikt hij over radiografische precisie besturing en is hij voorzien van een vaste, maar ik elke positie draaibare glaszuiger op de mast. Hierdoor wordt het mogelijk om eenvoudig binnen beglazing vanuit de buitenzijde te plaatsen. Lees meer over de Glasboy.

Glas kraan huren Glasboy

 

 Glas kraan: Böcker-inclusief glaszuiger huren

Deze Böcker kraan voorzien van glaszuiger is zeer geschikt om op (grotere) hoogte glas te plaatsen. De maximale werkhoogte van deze kraan is maar liefst 27 meter en daarnaast beschikt hij over een maximaal zijdelingsbereik van 24 meter. Heeft u interesse in het huren van deze Böcker (inclusief glaszuiger)? Lees meer over de Böcker met glaszuiger of neem contact met ons op.

Glaskar huren

Een glaskar is uitermate geschikt voor het verplaatsen van plaatmaterialen, zoals glas, staal en hout. De stevige glaskar beschikt over een laadvermogen van 600 kg en is uitschuifbaar tot maximaal 2 meter. Deze glaskar is geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. Hij is voor beide zeer geschikt door zijn vier grote geremde luchtbanden. Deze glaskraan is zeer eenvoudig mee te nemen in iedere bedrijfsbus, stationcar of aanhangwagen, omdat hij in slechts een paar klikken kan worden gemonteerd en gedemonteerd zonder enig gereedschap.

Neem contact op voor de verhuur

Kunnen wij u helpen aan een glas kraan voor uw klus? Wij leveren machines door heel Nederland. Wij leveren de glaskraan op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!