Een telescoophoogwerker huren of kopen

Wilt u een telescoophoogwerker huren? Is het ruime verhuurassortiment van Kors Hoogwerksystemen vindt u gegarandeerd de juiste hoogwerker voor uw klus. Huurt u met regelmaat een hoogwerker? Dan is het ook het overwegen waard om bij ons een hoogwerker te kopen. We adviseren u graag over de mogelijkheden

Verhuurassortiment telescoophoogwerkers Hulp bij uw keuze

Kies de geschikte telescoophoogwerker om te huren

Telescoophoogwerkers zijn bij uitstek geschikt om buiten te werken op flinke hoogtes door hun stabiliteit. Bovendien zijn sommige modellen voorzien van een brede korf waardoor de hoogwerker minder vaak verplaatst hoeft te worden, zo kunt u soepel werken. Onze kleinste telescoophoogwerker, de Afron RZ090, heeft een werkhoogte van 11,1m en is voorzien van een ruime korf van 4m breed. Aan de andere kant kan onze allerhoogste hoogwerker, de JLG 1500SJ u tot een werkhoogte van maar liefst 47,7m brengen.

Op zoek naar een extra brede korf om snel mee te werken op gemiddelde hoogte? Kies dan bijvoorbeeld voor de HAB T20 (werkhoogte 20,37m) of HAB T24 (werkhoogte 24,3m). Deze telescoophoogwerkers zijn beide voorzien van een korf van 5m breed.

 

Waarvoor is een telescoophoogwerker geschikt?

Wanneer u een telescoophoogwerker wil huren heeft u de keus uit een onderstel met banden of met rupsen. Werkt u op onverharde grond? Kies dan voor rupsen, deze zorgen dat de hoogwerker goed te verplaatsen is op losse grond. Alle rupsen zijn van rubber of voorzien van rubber pads zodat de ondergrond beschermd is.

Hoeft de hoogwerker tijdens het werk niet (veel) verplaatst te worden? Kijk dan ook eens naar een aanhangerhoogwerker met telescoop. Deze kunt u met een BE rijbewijs zelf vervoeren.

Een telescoopwerker huren is een goede keuze voor schoonmaakbedrijven, hoveniers en bouwbedrijven voor bijvoorbeeld onderhoud aan panden of montage van daken en gevels.  Komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste machine voor uw specifieke klus.

telescoophoogwerker huren Aichi SR182 telescoophoogwerker huren

Veilig op pad met een TUV® hoogwerkercertificaat

Begin veilig en vertrouwd aan uw volgende klus op grote hoogte met een TUV® hoogwerker certificaat. Binnen één dag heeft u hem al in de pocket. Onze hoogwerker trainers leren u binnen één dag de complete theorie en brengen deze samen met u in de praktijk. Na een trainingsdag bent u weer volledig op de hoogte hoe u veilig kunt werken op grote hoogte. Lees hier meer over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen. U kunt u aanmelden door een e-mail te versturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl.
Wilt u graag meer informatie over onze telescoophoogwerkers? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Kies uw telescoophoogwerker om te huren