Een spinhoogwerker huren

Met een spinhoogwerker, werk je stabiel! Door de vier stempels goed te positioneren kun je altijd veilig werken op een ongelijke ondergrond. Bovendien zijn ze lekker compact en meestal op een gewone aanhanger te vervoeren. Ook zijn alle spinhoogwerkers die wij verhuren voorzien van non-marking rupsen. Dat maakt een spinhoogwerker huren een aantrekkelijke optie voor een klus binnen of op een andere compacte locatie. Huur je regelmarig een spinhoogwerker? Dan is aankoop misschien een verstandige optie, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk het assortiment   Neem contact op

Zo kies je de juiste spinhoogwerker

In ons assortiment hebben we een groot verscheidenheid aan topkwaliteit Ommelift en Hinowa spinhoogwerkers. Werk je in een beperkte ruimte? Kies dan voor een Hinowa lightlift! Beschikbaar met een werkhoogte van 15,7m of 17,75m.

Is flexibiliteit gewenst? Bijvoorbeeld omdat je over gebouwen heen moet rijken? Kies dan voor een knikgiek spinhoogwerker. Ommelift heeft zeer betrouwbare modellen met werkhoogtes 18,4m, 19,3m en 27,5m.

Moet u vooral de hoogte in? Dan is een telescoop spinhoogwerker huren de juiste keuze. Deze kunnen op nog grotere hoogtes werken dan de knikgiek spinhoogwerkers. Hiervoor bieden we Ommelift modellen met werkhoogtes 30m, 37m, en voor de hoogte klussen 42m aan.

Bekijk gelijk de kosten

U kunt eenvoudig de huurkosten per week of per dag bekijken in ons verhuuroverzicht. Wilt u een hoogwerker voor langere tijd huren? Ook dat is mogelijk, neem daarvoor contact op met onze medewerkers. Zij staan ook voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt de hoogwerker zelf ophalen, of als u dat wenst, door ons laten afleveren op locatie.

Bekijk de prijs 

knikgiek spinhoogwerker huren telescoop spinhoogwerker huren

Een spinhoogwerker huren bij Kors met de beste service

Als marktleider op het gebied van het verkopen en verhuren van topkwaliteit hoogwerkers bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden op hoogte. Onze specialisten staan namelijk altijd voor u klaar. Aarzel niet om contact op te nemen met al uw vragen. Wilt u meer informatie over een bepaalde machine of wilt u weten welke machine het beste past bij uw klus? Wij helpen u graag verder! Neem ook gerust een kijkje in ons gehele assortiment hoogwerkers.

Spinhoogwerker huren met kraan

Geen mensen maar spullen manouvreren? Speciaal daarvoor kun je een spinhoogwerker huren met kraan. Ideaal voor constructie en glaszetten. Bekijk dan de Hoeflon C605 met glaskraan (werkhoogte 10,6m) of zijn grote broer de Hoeflon C6e (werkhoogte 16m).

Veilig werken op hoogte

Naast het huren of kopen van een hoogwerker bent u bij Kors ook aan het juiste adres voor uw TUV Hoogwerker certificaat. Wij verzorgen namelijk hoogwerker cursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Uw certificaat behaalt u binnen één dag waarna u weer veilig op pad kunt naar uw volgende klus. Wilt u meer informatie over hoe de hoogwerker trainingen van Kors Hoogwerksystemen eruit zien of wat het programma inhoudt? Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze cursusleiders.

Bekijk ons assortiment spinhoogwerkers