Een schaarhoogwerker huren of kopen

Wilt u een schaarhoogwerker huren voor een bepaalde tijd? Dan is onze ruime verhuurassortiment uitermate geschikt voor uw volgende klus. Voor een vast bedrag huurt u een machine naar keus voor een bepaalde tijd. Een bijkomend voordeel van het huren van een machine is dat u ook geen rekening hoeft te houden met onderhoud. Desgewenst komen we hem uiteraard bij u brengen en weer ophalen. Dat is onderdeel van de topservice van Kors Hoogwerkverhuur. Bent u echter op zoek naar een schaarhoogwerker voor onbepaalde tijd of voor in uw eigen verhuurvloot? Dan is het ook mogelijk om bij ons een hoogwerker te kopen.

Verhuurassortiment schaarhoogwerkers Hulp bij uw keuze

De perfecte schaarhoogwerker huren voor uw klus

Schaarhoogwerkers zijn uitermate geschikt voor bouw- en constructiewerk op grote hoogte. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van een nieuw dakgoot of het vervangen van verlichting. Daarnaast zijn schaarhoogwerkers natuurlijk ook perfect voor andere reparatie- en montagewerkzaamheden. In ons assortiment schaarhoogwerkers vindt u altijd de perfecte machine voor uw klus. We hebben ze namelijk in allerlei maten, werkhoogtes en hefvermogens. De grootste schaarhoogwerker om te huren in ons assortiment is de Liftlux SL260/25. Met een werkhoogte van maar liefst 28,30 m en een hefvermogen van 1000kg.

De kleinste schaarhoogwerker die u bij ons kunt huren is de SkyJack SJIII3219. Met deze compacte hoogwerker heeft u alsnog een werkhoogte van 7,7m. Perfect voor het gebruik in en om gebouwen, huizen en loodsen.

Voor elke situatie een hoogwerker

Naast de keuze in hoogte, zijn er nog ander factoren die bepalen welke schaarhoogwerker u het beste kunt huren. Een krachtige dieselmotor, of een stille schone accuaandrijving? 4×4 aandrijving voor ruw terrein. Rupsbanden of wielaangedreven? Wenst u massieve non-marking banden, zodat u indoor makkelijk kunt werken zonder sporen achter te laten. In ons assortiment vindt u allerlei hoogwerkers die geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste machine voor uw specifieke klus.

Veilig op pad met een TUV® hoogwerkercertificaat

Begin veilig en vertrouwd aan uw volgende klus op grote hoogte met een TUV® hoogwerker certificaat. Binnen één dag heeft u hem al in de pocket. Onze hoogwerker trainers leren u binnen één dag de complete theorie en brengen deze samen met u in de praktijk. Na een traningsdag bent u weer volledig op de hoogte hoe u veilig kunt werken op grote hoogte. Lees hier meer over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen. U kunt u aanmelden door een e-mail te versturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl.
Wilt u graag meer informatie over onze schaarhoogwerkers? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze schaarhoogwerkerspecialisten.

Kies uw schaarhoogwerker om te huren