Een schaarhoogwerker huren of kopen

Bent u op zoek naar een schaarhoogwerker voor een bepaalde tijd? Dan is onze ruime verhuurassortiment uitermate geschikt voor uw volgende klus. Voor een vast bedrag huurt u een machine naar keus voor een bepaalde tijd. Een bijkomend voordeel van het huren van een machine is dat u ook geen rekening hoeft te houden met onderhoudskosten en/of afschrijvingen. Desgewenst komen we hem uiteraard bij u brengen en weer ophalen. Bent u echter op zoek naar een schaarhoogwerker voor onbepaalde tijd of voor in uw eigen verhuurvloot? Dan adviseren wij u uiteraard een hoogwerker te kopen. Op deze manier bent u niet gebonden aan bepaalde tijden en kunt u deze zo efficiënt mogelijk inzetten.

 

De perfecte klus voor een schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers zijn uitermate geschikt voor bouw- en constructiewerk op grote hoogte. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van een nieuw dakgoot of het vervangen van verlichting. Daarnaast zijn schaarhoogwerkers natuurlijk ook perfect voor overige reparatie- en montagewerkzaamheden. In ons assortiment schaarhoogwerkers vindt u altijd de perfecte machine voor uw klus. We hebben ze namelijk in allerlei maten, werkhoogtes en hefvermogens. De grootste schaarhoogwerker in ons verkoopassortiment is de SkyJack SJ9250RT. Met een vloerhoogte van maar liefst 15,24 m, een werkhoogte van 17,24 m en een hefvermogen van 907 kg. De grootste hoogwerker in ons huurassortiment is de Liftlux SL260/25 met een vloerhoogte van 26,3 m en een werkhoogte van 28,3 meter!

Compacte krachtpatser

Onze kleinste schaarhoogwerker in het verkoopassortiment is de SkyJack SJIII3215. Een compacte hoogwerker met een vloerhoogte van 4,4 m, een werkhoogte van 6,4 m en een hefvermogen van 227 kg. Perfect voor het gebruik in en om gebouwen, huizen en loodsen. Daarnaast zijn veel van onze modellen uitgevoerd met massieve non-marking banden, zodat u zich indoor makkelijk verplaatst zonder sporen achter te laten. In ons assortiment vindt u allerlei hoogwerkers die geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste machine voor uw specifieke klus.

Veilig op pad met een TUV® hoogwerker certificaat

Begin veilig en vertrouwd aan uw volgende klus op grote hoogte met een TUV® hoogwerker certificaat. Binnen één dag heeft u hem al in de pocket. Onze hoogwerker trainers leren u binnen één dag de complete theorie en brengen deze samen met u in de praktijk. Na een traningsdag bent u weer volledig op de hoogte hoe u veilig kunt werken op grote hoogte. Lees hier meer over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen. U kunt u aanmelden door een e-mail te versturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl.
Wilt u graag meer informatie over onze schaarhoogwerkers? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze schaarhoogwerkerspecialisten.