Een mastboomhoogwerker huren bij Kors

Op zoek naar een stabiel werkplatform op hoogte? Dan is een mastboomhoogwerker huren ideaal! Deze éénpersoonshoogwerkers gaan enkel recht omhoog, waardoor de erg stabiel zijn en ideaal voor werkzaamheden als installatie en montage, of onderhoud en schoonmaak. Huur je vaker een mastboomhoogwerker? Overweeg dan eens aankoop.

Verhuurassortiment mastboomhoogwerkers Hulp bij je keuze

Waarvoor is een mastboomhoogwerker geschikt?

 

De mastboomhoogwerker is lekker compact, bovendien zijn ze elektrisch aangedreven en voorzien van massieve non-marking banden. Hierdoor zijn ze perfect om binnen te gebruiken.

Denk hierbij als werkzaamheden aan het plafond of wanden van grote ruimtes in kantoren of scholen, magazijnen, winkels en hallen van fabrieken en werkplaatsen. Schilders, schoonmakers, monteurs en installateurs van licht, elektra of wifi kunnen zo gemakkelijk en veilig hun werkplek bereiken.

mastboomhoogwerker huren

 

Welke mastboomhoogwerker moet ik huren?

Bij Kors Hoogwerksystemen heb je de keuze uit verschillende mastboomhoogwerkers om te huren die net een beetje van elkaar verschillen. We helpen je graag met het maken van een geschikte keuze.

Stap 1: de hoogte

Het kunnen bereiken van de werkplek staat natuurlijk bovenaan, hoe hoog is de werkplek? We hebben mastboomhoogwerkers te huur met een werkhoogte van 6,75m, 9,4m en 10m.

Is deze werkhoogte te laag voor jouw klus? Kijk dan eens naar een elektrisch aangedreven schaarhoogwerker. Deze zijn ook geschikt voor meerdere personen.

Stap 2: de werkplek

Hoe moet de werkplek bereikt worden? Is er een grote overheaddeur beschikbaar, dan heb je weinig om rekening mee te houden. Maar stel dat de ruimte enkel door een gewone deuropening bereikt kan worden, dan moet de machine niet te breed zijn.

Onze SkyJack mastboomhoogwerkers hebben een transportbreedte kleiner dan 0,8m en kunnen dus gewoon door een deur!

Heb je obstakels op de werkplaats? Dan kan enig zijdelings bereik toch goed van past komen. De Haulotte Star 10 is voorzien van een jib waardoor deze toch een zijdelingsbereik van 2,6m heeft.

Overzicht te huren mastboomhoogwerkers

Model Skyjack SJ16 Skyjack SJPI-25 Haulotte Star 10
 
Werkhoogte 6,75m 9,4m 10m
Past door deur? Ja Ja Nee
Zijdelingsbereik? Nee Nee Ja

               

Veilig werken met een TUV® hoogwerkercertificaat

Begin veilig en vertrouwd aan uw volgende klus op grote hoogte met een TUV® hoogwerker certificaat. Binnen één dag heeft u hem al in de pocket. Onze hoogwerker trainers leren u binnen één dag de complete theorie en brengen deze samen met u in de praktijk. Na een trainingsdag bent u weer volledig op de hoogte hoe u veilig kunt werken op grote hoogte. Lees hier meer over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen. U kunt u aanmelden door een e-mail te versturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl.
Wilt u graag meer informatie over onze knikgiekhoogwerkers? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Bekijk de verhuurprijzen per dag en week