Een knikgiekhoogwerker huren of kopen

Wilt u een knikgiekhoogwerkerhuren? Is het ruime verhuurassortiment van Kors Hoogwerksystemen vindt u gegarandeerd de juiste hoogwerker voor uw klus. Huurt u met regelmaat een hoogwerker? Dan is het ook het overwegen waard om bij ons een hoogwerker te kopen. We adviseren u graag over de mogelijkheden

Verhuurassortiment knikgiekhoogwerkers Hulp bij uw keuze

Waarvoor is een knikgiekhoogwerker geschikt?

Een knikgiekhoogwerker bevat extra scharnierpunten die een telescoophoogwerker bijvoorbeeld niet heeft. Hierdoor is de knikgiekhoogwerker zeer flexibel en ideaal om over obstakels heen te rijken. Denk bijvoorbeeld aan diverse bouw en constructiewerkzaamheden voor aanleg en onderhoud. Maar ook voor het schilderen of schoonmaken van gebouwen kan een knikgiekhoogwerker huren een uitkomst zijn. Hoveniers kunnen bij het snoeien van hagen en bomen de flexibele knikgiekhoogwerker ook goed benutten.

Nifty HR17 4x4 Hybride

 

Welke knikgiekhoogwerker moet ik huren?

Wanneer u een knikgiekhoogwerker wil huren is de hoogte waarop u moet werken is zeer belangrijk in de keuze. Werkt u op 1 of enkele verdiepingen hoog? Dan is een knikgiekhoogwerker met een werkhoogte van 12m, zoals deze SkyJack SJKB33N geschikt. Werkt u op grote hoogte, dan kan de Genie Z13570 u tot wel 34m hoogte brengen.

Binnen werken aan bijvoorbeeld een dakconstructie? Dan is een knikgiekhoogwerker met accuaandrijving een must. Gelukkig heeft u hierin ook ruime keus. Van de compacte Manitou 120 AETJ tot de 17m hoge Nifty HR17NE. Al onze knikgiekhoogwerkers zijn voorzien van een onderstel met wielen.

Hoeft de hoogwerker tijdens het werk niet (veel) verplaatst te worden? Kijk dan ook eens naar een aanhangerhoogwerker met knikgiek. Deze kunt u met een BE rijbewijs zelf vervoeren.

knikgiekhoogwerker binnen huren grote knikgiekhoogwerker huren knikgiekhoogwerker huren

Veilig op pad met een TUV® hoogwerkercertificaat

Begin veilig en vertrouwd aan uw volgende klus op grote hoogte met een TUV® hoogwerker certificaat. Binnen één dag heeft u hem al in de pocket. Onze hoogwerker trainers leren u binnen één dag de complete theorie en brengen deze samen met u in de praktijk. Na een trainingsdag bent u weer volledig op de hoogte hoe u veilig kunt werken op grote hoogte. Lees hier meer over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen. U kunt u aanmelden door een e-mail te versturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl.
Wilt u graag meer informatie over onze knikgiekhoogwerkers? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Kies uw knikgiekhoogwerker om te huren