Een eenpersoonslift huren bij Kors

Op zoek naar een compact en stabiel platform voor werkzaamheden op hoogte? Een eenpersoonslift huren is dan de oplossing. Deze liften bewegen uitsluitend verticaal, wat ze uitermate stabiel maakt voor taken zoals installaties, montages, onderhoud en reiniging. Als je regelmatig een eenpersoonslift nodig hebt, kan aanschaf interessant zijn.

Bij Kors Hoogwerksystemen huurt u uitsluitend courante en goed onderhouden machines. We leveren uw gehuurde eenpersoonslift in heel Nederland af en bieden 24/7 storingsdienst.

Verhuurassortiment eenpersoonsliften Hulp bij uw keuze

 

Waar kan ik een eenpersoonslift voor gebruiken?

Een eenpersoonslift is zeer compact, werkt op elektriciteit en is uitgerust met massieve, non-marking banden, wat ze ideaal maakt voor binnengebruik.

Deze liften zijn perfect voor werkzaamheden aan plafonds of muren in grote gebouwen zoals kantoren, scholen, magazijnen, winkels, fabriekshallen en werkplaatsen. Schilders, schoonmakers, monteurs en installateurs van verlichting, elektra of wifi vinden hiermee gemakkelijk en veilig toegang tot hun werkplek.

eenpersoonslift huren

 

Welke eenpersoonslift huren?

Bij Kors Hoogwerksystemen bieden we verschillende eenpersoonsliften aan die elk net iets anders zijn. We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Stap 1: de hoogte

De bereikbare werkhoogte is van groot belang. We bieden eenpersoonsliften aan met werkhoogtes van 6,75m, 9,4m en 10m.

Is deze werkhoogte niet voldoende voor je project? Overweeg dan een elektrisch aangedreven schaarhoogwerker, die ook geschikt is voor meerdere personen.

Stap 2: de werkplek

De toegankelijkheid van de werkplek is cruciaal. Als er een grote overheaddeur is, zijn er weinig beperkingen. Maar als de toegang beperkt is tot een standaard deuropening, moet de lift niet te breed zijn. Onze SkyJack eenpersoonsliften zijn minder dan 0,8m breed en passen dus door een standaard deur!

Als er obstakels op de werkplek zijn, kan een beetje zijdelings bereik handig zijn. De Haulotte Star 10 heeft een jib die een zijdelings bereik van 2,6m mogelijk maakt.

Overzicht te huren eenpersoonslifts

Model Skyjack SJ16 Skyjack SJPI-25 Haulotte Star 10
  eenpersoonslift huren eenpersoonslift huren eenpersoonslift huren
Werkhoogte 6,75m 9,4m 10m
Past door deur? Ja Ja Nee
Zijdelingsbereik? Nee Nee Ja
Poductpagina Bekijk machine Bekijk machine Bekijk machine

 

Veilig werken op hoogte met een TUV® hoogwerkercertificaat

Start uw werkzaamheden op hoogte veilig en met vertrouwen door het behalen van een TUV® hoogwerkercertificaat. Binnen één dag kunt u deze al behalen. Onze instructeurs leren u de theorie en praktijk in slechts één dag. Na de training bent volledig op de hoogte van veilig werken op hoogte en ontvangt u een officieel certificaat. Meer informatie over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen vind u hier. Aanmelden kan via e-mail naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl. Voor meer informatie over het gebruik van uw gehuurde eenpersoonshoogwerker, kunt vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.

Bekijk direct de verhuurprijzen per dag en week