Een autohoogwerker huren bij Kors

Een autohoogwerker huren biedt in bepaalde situaties veel voordelen. Doordat de hoogwerker zich op een bestelbusje-onderstel bevindt, is de hoogwerker super snel te verplaatsen. Huren bij Kors garandeert je van de beste service, waaronder 24/7 storingsdienst.

Verhuurassortiment autohoogerwerkers Hulp bij uw keuze

Waarvoor is een autohoogwerker huren geschikt?

Onze autohoogwerkers zijn te besturen door iedereen met een B rijbewijs. Met een Mercedes onderstel bieden ze betrouwbaarheid en comfort. Voor het bedienen van de hoogwerker is wel een certificaat nodig. Doordat de hoogwerker zich op een auto bevindt, is deze super snel te verplaatsen. Ideaal wanneer vele locaties op één dag bezocht moeten worden. Denk aan onderhoud aan lantaarnpalen, snoeiwerkzaamheden aan bomen, plaatsing van buitenreclame. Maar ook schilders, schoonmakers, onderhoudsbedrijven en installateurs zullen veel gemak vinden bij een autohoogwerker.

autohoogwerker huren

 

Ruthman Ecoline 230 autohoogwerker

Deze moderne autohoogwerker uit 2021 biedt maximaal comfort en werkgemak. De Ruthman Ecoline 230 heeft een werkhoogte van 23m, en een zijdelings bereik van maar liefst 17 meter! Met een zwenkbereik van 360 graden bereik je alle hoeken die je wilt. Het hefvermogen van deze autohoogwerker is 250kg.

Wumag WT200 autohoogwerker

Wanneer u net iets minder bereik nodig heeft, kunt u kiezen voor de Wumag WT200, deze autohoogwerker heeft een werkhoogte van 21m en een zijdelings bereik van 8,2m. Het voordeel van dit model is het zwenkbereik van 420 graden voor maximale flexibiliteit. Het hefvermogen van deze autohoogwerker is 200kg.

autohoogwerker huren autohoogwerker huren
Ruthman Ecoline 230 Wumag WT200

Veilig op pad met een TUV® hoogwerkercertificaat

Begin veilig en vertrouwd aan uw volgende klus op grote hoogte met een TUV® hoogwerker certificaat. Binnen één dag heeft u hem al in de pocket. Onze hoogwerker trainers leren u binnen één dag de complete theorie en brengen deze samen met u in de praktijk. Na een trainingsdag bent u weer volledig op de hoogte hoe u veilig kunt werken op grote hoogte. Lees hier meer over de TUV® hoogwerker training van Kors Hoogwerksystemen. U kunt u aanmelden door een e-mail te versturen naar opleidingen@kors-hoogwerksystemen.nl.
Wilt u graag meer informatie over onze knikgiekhoogwerkers? Neem dan nu vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Bekijk de verhuurprijzen per dag en week