Duurzame hoogwerkers

Voor een milieuvriendelijke oplossing kunt u bij ons terecht voor elektrisch en hybride aangedreven hoogwerkers. Geschikt voor werk binnen, buiten of allebei. Wij bieden een breed aanbod elektrisch en hybride aangedreven hoogwerkers die u vanaf het begin tot het einde van uw project kunt inzetten en uw werk “groen” houdt. Duurzame hoogwerkers voor een beter milieu.

Stilte op de werkvloer met de HR17 (hybride) & HR17 narrow (volledig elektrisch)

Beide Nifty’s kunnen werken op de elektromotor en zijn daardoor ideaal voor gebruik binnen of op “geluid stille” locaties. Deze hoogwerkers zijn uitgerust met het zeer betrouwbare pilot-control systeem. Daarnaast is de Nifty HR17 hybride voorzien van een dieselmotor die automatisch de elektromotor inschakelt zodra extra vermogen nodig is. Hierdoor kan de hoogwerker volstaan met een kleinere dieselmotor waardoor hij een lager brandstofverbruik heeft en minder gewicht. Een uitlaatgaszuivering systeem reduceert verder roetdeeltjes en geluidsemissies.

Grote stabiliteit met duurzame hoogwerkers Ommelift 2500 en 2900

Voor een aanhangerhoogwerker met grote reikwijdte en stabiliteit is de Ommelift 2500 of 2900 de beste keuze. De Ommelift 2500/2900 is accu of accu/diesel aangedreven en beschikt over hydraulische stempels en een draaibare korf.

SJ30ARJE – Perfect voor smalle toepassingen

De SJ30ARJE beschikt als eerste in zijn soort over een roteerbare jib (180 graden) in combinatie met een directe elektrische aandrijving. Met de compacte afmetingen (slechts 1,17 meter breed!) en zero tail swing van de SJ30ARJE is deze machine de perfecte hoogwerker voor smalle toepassingen. De machine beschikt over een werkhoogte van 11 meter en een up and over bereik van 4 meter.

duurzame hoogwerker