Kors Hoogwerksystemen BV in Steenwijk dealer van OMMELIFT Hoogwerkers

Bent u op zoek naar een dealer van Ommelift Hoogwerkers in Nederland? Zoek dan niet verder. Al meer dan 30 jaar is Kors Hoogwerksystemen exclusief dealer van de hoogwerkers van OMMELIFT; één van de topmerken op het gebied van aanhanger- en spinhoogwerkers.  Als Kors Hoogwerksystemen zijn wij trots om dealer te mogen zijn van dit merk, omdat de kwaliteit en service  van de Ommelift nog altijd ongeëvenaard is!

Ommelift

 

De hoogwerkers van OMMELIFT

OMMELIFT, gevestigd in Denemarken, heeft een lange traditie in het produceren van kwaliteitsproducten waarbij de wensen en behoeften van klanten centraal staan. De hoogwerkers staan ​​zowel bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid als hun lange levensduur. OMMELIFT is een familiebedrijf van de derde generatie en ze hebben de afgelopen 100 jaar een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt: van de plaatselijke smederij in 1906 tot een moderne, internationaal productiebedrijf. Een productiebedrijf met meer dan 18.000 vierkante meter met ca. 110 medewerkers.

Doel van OMMELIFT: “een werkplek blijven die bij elke medewerker grote voldoening oplevert en zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling tot stand brengt, zolang er maar een veilige werkomgeving is”.

ommelift-mc

Ook hybride hoogwerkers van OMMELIFT

OMMELIFT gaat met alle belangrijke innovaties en trens mee. Zo bieden ze een geweldige hybride hoogwerker aan. De hybride hoogwerker van Ommelift kan zware en constante prestaties makkelijk aan. Deze hybride variant heeft genoeg accucapaciteit om binnenhuis te gebruiken of in gebieden waar luchtvervuiling of geluidsoverlast verboden of gereguleerd is. De accu’s worden automatisch weer opgeladen als de motor aanstaat. Bovendien is het ook mogelijk om het accupakket tijdens het heffen en zonder onderbrekingen op te laden met een ingebouwde lader.  U vindt deze hybride variant ook tussen ons assortiment. 

OMMELIFT hoogwerkers, meer dan alleen verkoop

Kors hoogwerksystemen is exclusief dealer van OMMELIFT. U kunt bij ons aanhanghoogwerkers en spinhoogwerkers kopen, huren en laten onderhouden. Wij gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit. Vanuit ons bedrijfspand in Steenwijk (Nederland) leveren wij hoogwerkers in heel Nederland en desgewenst daarbuiten. We beschikken over werkplaatsen voor onderhoud, een eigen voorraad van onderdelen voor onze storingsdienst en een eigen opleidingscentrum.

Bent u benieuwd naar ons aanbod van het merk OMMELIFT? Bekijk dan:

 

Neem contact op

Heeft u interesse in het kopen of het huren van een hoogwerker van OMMELIFT? Of heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten en/of meerdere machines, of wilt u een machine reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook kunt u onze contactformulier invullen, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.