De power van hybride

Het begrip ‘hybride’ is tegenwoordig een welbekend fenomeen geworden. De grote populariteit van hybride is ook geen verrassing. Er zijn vele voordelen aan het gebruiken van de combinatie tussen verschillende aandrijvingen. Zo werkt het veelal kostenbesparend, gaat de accu vaak langer mee en kunnen bepaalde series zonder stroomkabels bestuurd worden. Daarnaast is een hybride motor ook nog eens beter voor het milieu. Hiermee kan de hybride een perfecte combinatie zijn voor de enthousiastelingen die zowel de prestatie van de motor belangrijk vinden, als de impact op het milieu.

Hybride uitermate geschikt voor gebruik binnen

Eén van de voordelen van een hybride is de grote gebruiksvriendelijkheid binnendeurs. Wanneer er overgeschakeld wordt naar de accuaandrijving, ontstaat er geen hinder meer door geluid of uitlaatgassen, die benzine- of dieselmotoren veelal met zich meebrengen. Daarnaast heeft u ook geen last van stroomkabels wanneer de accu opgeladen is.

Kracht van de hybride motor

Met een sterke hybride aandrijving van uw hoogwerker is uw klus zo geklaard. Het assortiment van Kors Hoogwerksystemen bestaat uit een ruim aanbod hybride hoogwerkers. Neem gerust eens een kijkje! Natuurlijk mag u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze hoogwerker specialisten.