De nieuwe Omme 2500 RXJ spinhoogwerker

De nieuwste toevoeging in het innovatief assortiment van OmmeLift: de Omme 2500 RXJ spinhoogwerker. Deze spinhoogwerker heeft zijn première gemaakt op de Bauma München, in april 2019. Daar hebben onze specialisten deze spinhoogwerker al mogen bewonderen. Het oordeel was snel gemaakt en unaniem: ze waren meteen enthousiast. Maar dat is ook geen verrassing, want deze hoogwerker heeft veel te bieden voor iedereen die op hoogte werkt. Daarnaast is de hoogwerker erg flexibel door zijn compacte afmetingen, waardoor hij zich makkelijk laat besturen in de meest kleine ruimtes!

Compacte afmetingen en hybride

De standaarduitvoering van de Omme 2500 RXJ spinhoogwerker is een ware diesel/accu hybride. De batterij van deze spinhoogwerker wordt opgeladen door de motor, waardoor je geen last hebt van stroomkabels wanneer je de Omme 2500 RXJ spinhoogwerker gebruikt. Hiermee is de spinhoogwerker uitermate geschikt voor zowel indoor als outdoor klussen. Geen geluidsoverlast en geen vervuiling, een ware innovatie! De compacte afmetingen van de hoogwerker zorgen tevens voor een gemakkelijk transport. De transportlengte kan verder gereduceerd worden tot maar liefst 6,16 meter! De transportbreedte kan zelfs tot 0,89 meter gereduceerd worden! Maak gerust een afspraak en wij vertellen u alles over het nieuwste model.

Geschikt voor diverse ondergronden

Een ander populair kenmerk van deze spinhoogwerker, is zijn lage bodemdruk. Het gewicht wordt namelijk zeer evenredig verdeeld. Hierdoor is de Omme 2500 RXJ spinhoogwerker ook geschikt voor ondergronden als tegelvloeren, marmeren vloeren, houten vloeren en allerlei soorten platformen. Op grote hoogte- en op iedere ondergrond, deze spinhoogwerker is geschikt voor al uw klussen. De steunpoten laten toe dat de hoogwerker wordt opgesteld op oneven ondergronden, tot wel 21 graden.

Omme 2500 RXJ spinhoogwerker in ons verkoop assortiment

Met zulke innovatieve en gebruiksvriendelijke eigenschappen is de keuze voor deze spinhoogwerker al snel gemaakt. Zo vindt u deze hoogwerker al in ons verkoopassortiment, waar u gratis een volledige brochure kunt downloaden waarin de eigenschappen van de Omme 2500 RXJ spinhoogwerker gedetailleerd beschreven worden. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze hoogwerker specialisten. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over deze hoogwerker en kunnen u voorzien van deskundig en onafhankelijk advies op maat. Neemt u gerust een kijkje in ons verkoopassortiment of bekijk de Omme 2500 RXJ spinhoogwerker hier!