De juiste hoogwerker kiezen voor uw klus

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste machine te hebben voor uw klus. Wanneer u dat niet heeft, wordt het lastiger de klus effectief en snel af te ronden. Om snel en effectief te werken is het dus belangrijk goed voorbereid te zijn, en dat begint bij het kiezen van een hoogwerker, die precies aansluit bij uw werkzaamheden. Deze keuze hoeft u gelukkig niet alleen te maken. Onze specialisten helpen u hier natuurlijk vrijblijvend bij! Hieronder geven wij u een korte lijst met klussen en de daar bijhorende machines.

De hoogwerker kiezen voor het vervangen of aanbrengen van glasplaten

Veilig werken op hoogte vergt de nodige kennis en kunde. Zeker wanneer het gaat om het werken met een glasplaat, meters boven de grond. Dit vraagt nauwkeurigheid. Daarom wilt u natuurlijk een sterke machine waarop u kunt vertrouwen. Wij hebben voor u de oplossing: de Glasboy! In ons assortiment hebben wij verschillende glaskranen, specifiek voor de nauwkeurige klussen. Heeft u een vraag over een specifieke glaskraan? Stel uw vraag gerust aan een van onze specialisten.

De hoogwerker kiezen voor het hoveniers- en schilderwerk

Als hovenier of schilder is het belangrijk dat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen. Niet alleen het verplaatsen van de ene klus naar de andere, ook tijdens de klus kan het vaak erg handig zijn bewegingsvrijheid te hebben. Zo hoeft u de hoogwerker niet steeds heen en weer te vervoeren. Dat is precies waar onze aanhangerhoogwerkers goed van pas komen. Makkelijk te koppelen achter een geschikte auto of busje. Zo kunt u het werktempo behouden zonder obstakels. Bekijk hier ons aanhangerhoogwerkerassortiment.

De hoogwerker kiezen voor constructie, montage en reparatie

Met de juiste schaarhoogwerker is uw volgende reparatieklus zo geklaard. Ook overige constructie- en montagewerkzaamheden zijn zo gepiept met de juiste schaarhoogwerker. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod schaarhoogwerkers. Hierbij is het belangrijk rekening te houden met de verschillende afmetingen van de platforms en het hefvermogen. Zo komt u namelijk niet voor nare verrassingen achteraf te staan. Nog belangrijker: zo werkt u veilig.

Kies voor veilig werken op grote hoogte

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Wees niet gevreesd, stel gerust uw vragen aan onze hoogwerkerspecialisten! Zij geven u vrijblijvend advies over welke machine het beste bij uw volgende klus past. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid uw TUV hoogwerkercertificaat te behalen. Veilig, effectief en snel werken op hoogte leert u tijdens onze TUV hoogwerker trainingen. Hiermee behaalt u het TUV hoogwerker certificaat binnen één dag. Zo weet u zeker dat u, en uw personeel, met de juiste kennis op pad gaat.