Een aanhanger hoogwerker huren

Een aanhanger hoogwerker heeft een heel groot voordeel: hij is erg gemakkelijk om te vervoeren! Als u een geschikte auto of bus heeft, kunt u een aanhanger hoogwerker huren die gemakkelijk aan te koppelen is. Uiterst geschikt voor het werken op meerdere locaties per dag bijvoorbeeld. U kunt namelijk snel verplaatsen van de ene klus naar de andere. Het is daarom ook geen verrassing dat een aanhanger hoogwerker huren zo populair is onder glazenwassers, schilders en hoveniers. Wilt u weten of een aanhanger hoogwerker past bij uw klus? Of wilt u er meteen een huren of kopen?

Bekijk het assortiment   Neem contact op

Telescoop of Knikgiek aanhanger hoogwerker huren

In ons assortiment hebben we een groot verscheidenheid aan topkwaliteit Ommelift aanhanger hoogwerkers. Door een knikgiek aanhanger hoogwerker te huren bent u verzekerd van een flexibele machine zodat u gemakkelijk over objecten heen kunt rijken. Bekijk bijvoorbeeld de populaire en veelzijdige Omme 1700 EXB. Grotere “obstakels”? Met de Omme 2300 EXB heeft u een zijdelings bereik van maar liefst 12,7 tot uw beschikking.

Moet u vooral de hoogte in? Dan is een telescoop aanhanger hoogwerker huren de beste optie. Kies bijvoorbeeld de compacte Omme 1250EBZ met een werkhoogte van 12.5 meter. Uitermate geschikt voor snelle onderhoudsklussen. Maar u vindt bij ons ook topmachines voor langere klussen op grote hoogte. Zo hebben we ook de Omme 2900EBDZ in het assortiment. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 29 meter.

Bekijk gelijk de kosten

In ons online verhuuroverzicht kunt u alle beschikbare modellen bekijken en aan de hand van uw wensen het juiste model kiezen voor uw klus. Naast vergelijken vindt u ook gelijk de huurprijs per dag of per week. Twijfelt u? Onze medewerkers staan voor u klaar met advies. Op wat voor hoogte u ook moet werken, onze aanhanger hoogwerkers zijn gemakkelijk zelf op te halen en te verplaatsen tussen uw verschillende klussen!

Bekijk de prijs 

aanhanger hoogwerker huren

Een aanhanger hoogwerker huren bij Kors met de beste service

Als marktleider op het gebied van het verkopen en verhuren van topkwaliteit hoogwerkers bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden op hoogte. Onze specialisten staan namelijk altijd voor u klaar. Aarzel niet om contact op te nemen met al uw vragen. Wilt u meer informatie over een bepaalde machine of wilt u weten welke machine het beste past bij uw klus? Wij helpen u graag verder! Neem ook gerust een kijkje in ons gehele assortiment hoogwerkers.

Veilig werken op hoogte

Naast het huren of kopen van een hoogwerker bent u bij Kors ook aan het juiste adres voor uw TUV Hoogwerker certificaat. Wij verzorgen namelijk hoogwerker cursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Uw certificaat behaalt u binnen één dag waarna u weer veilig op pad kunt naar uw volgende klus. Wilt u meer informatie over hoe de hoogwerker trainingen van Kors Hoogwerksystemen eruit zien of wat het programma inhoudt? Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze cursusleiders.

Bekijk ons assortiment aanhanger hoogwerkers