Aanhanger hoogwerker huren of kopen

Een aanhanger hoogwerker heeft een heel groot voordeel: hij is erg gemakkelijk om te vervoeren! Als u een geschikte auto of bus heeft, kunt u de hoogwerker er gemakkelijk aan koppelen. Uiterst geschikt voor het werken op meerdere locaties per dag bijvoorbeeld. Of wanneer u snel wilt verplaatsen van de ene klus naar de andere. Het is daarom ook geen verrassing dat onze aanhanger hoogwerkers zo populair zijn bij glazenwassers, schilders en hoveniers. Wilt u weten of een aanhanger hoogwerker past bij uw klus? Of wilt u er meteen een huren of kopen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Omme assortiment aanhanger hoogwerkers

In ons assortiment hebben we een groot verscheidenheid aan Ommelift aanhanger hoogwerkers. Van groot tot klein, de perfecte hoogwerker voor uw klus staat ertussen! Zo hebben we bijvoorbeeld de Omme 1250EBZ met een werkhoogte van 12.5 meter en een zijdelings bereik van maar liefst 8,5 meter! Uitermate geschikt voor snelle onderhoudsklussen. Maar u vindt bij ons ook topmachines voor langere klussen op grote hoogte. Zo hebben we ook de Omme 2900EBDZ in het assortiment. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 29 meter en een hefvermogen van 200 kg! Op wat voor hoogte u ook moet werken, onze aanhanger hoogwerkers zijn gemakkelijk zelf op te halen en te verplaatsen tussen uw verschillende klussen!

Verhuur of verkoop: Kors Hoogwerksystemen helpt u verder

Als marktleider op het gebied van het verkopen en verhuren van topkwaliteit hoogwerkers bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden op hoogte. Onze specialisten staan namelijk altijd voor u klaar. Aarzel niet om contact op te nemen met al uw vragen. Wilt u meer informatie over een bepaalde machine of wilt u weten welke machine het beste past bij uw klus? Wij helpen u graag verder! Neem ook gerust een kijkje in ons gehele assortiment hoogwerkers.

Veilig werken op hoogte

Naast het huren of kopen van een hoogwerker bent u bij Kors ook aan het juiste adres voor uw TUV Hoogwerker certificaat. Wij verzorgen namelijk hoogwerker cursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Uw certificaat behaalt u binnen één dag waarna u weer veilig op pad kunt naar uw volgende klus. Wilt u meer informatie over hoe de hoogwerker trainingen van Kors Hoogwerksystemen eruit zien of wat het programma inhoudt? Alle informatie hierover vindt u op deze pagina. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze cursusleiders.