Tweedehands hoogwerker

Bent u op zoek naar tweedehands hoogwerker? Dan bent u bij Kors Hoogwerksystemen aan het goede adres! Naast ons brede aanbod aan nieuwe hoogwerkers leveren wij ook tweedehands hoogwerkers. Wij beschikken over verschillende merken occasions. Voor goede impressie van ons actuele aanbod neemt u contact met ons op via het contact formulier of belt u met één van onze adviseurs op het telefoonnummer: 0521-589066. Wij kunnen u voorzien van alle prijzen en specificaties.

knopbekijkonsactueleaanbod

Wilt u de machines op locatie bezichtigen? Dat kan! Breng een bezoek aan onze werkplaats, waar u nader kennis kunt maken met onze occasions.

Onderhoud

Iedere hoogwerker wordt door ons geïnspecteerd voordat ze verkocht worden. Wilt u uw machine laten keuren met een keuring van TÜV? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

tweedehands hoogwerker Verkoop tweedehands hoogwerker

Wij beschikken over uiteenlopende (populaire) merken gebruikte hoogwerkers bestaande uit: schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers, aanhanghoogwerkers, knikgiekhoogwerkers, laagwerkers, spinhoogwerkers, bouwliften en machines voor grondverzet.

Ons aanbod bestaat onder andere uit de volgende merken:
Skyjack, Omme Lift, Niftylift, AICHI, Genie, Basket, Grove, Yanmar en nog veel meer

Heeft u vragen over specifieke machinespecificaties? Bel ons gerust op het telefoonnummer: 0521-589066

Op zoek naar een specifieke occasion?

Dankzij ons netwerk kunnen wij in opdracht op zoek gaan naar een specifieke hoogwerker. Neem contact met ons op via het contactformulier.