Hoogwerker certificaat

hoogwerker certificaatUw hoogwerker certificaat behalen doet u bij Kors Hoogwerksystemen in Steenwijk. Wij verzorgen hoogwerkercursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Een certificaat behalen kan binnen één dag! In twee dagdelen (theorie en praktijk) leert u een hoogwerker bedienen, dompelen wij u onder in de wereld van veiligheidsvoorschriften zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd en lichten wij diverse praktijk voorbeelden toe. Na afloop bent u in staat om sneller en zelfverzekerder aan de slag te gaan met grote machines.

Een hoogwerker bedienen zonder specifieke deskundigheid

Wanneer u een medewerker een hoogwerker laat bedienen zonder dat deze beschikt over specifieke deskundigheid bent u in overtreding. U kunt een hoge boete ontvangen van de arbeidinspectie bij een ongeval met persoonlijke letselschade en de werkgever kan via een civielrechtelijke procedure een schadeclaim van een werknemer krijgen. Een dergelijke claim kan in de honderdduizenden euro’s lopen.  Bovendien loopt een nalatige werkgever het risico om strafrechtelijk vervolgd te worden. Bij aantoonbare nalatigheid wordt de schade niet door de verzekering gedekt. Cursussen om grote machines te bedienen worden daarom ook niet voor niets gegeven. Voorkom onnodige risico’s en volg een training.

Wanneer u een hoogwerker certificaat bij Kors Hoogwerksystemen behaalt, weet u zeker dat u beschikt over voldoende kennis om de hoogwerker volgens de arbo-wet en verzekeraars te besturen.

Waarom een training volgen bij Kors Hoogwerksystemen?

  • Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van diverse merken hoogwerkers
  • U vindt bij ons opleidingen van zeer hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Training op maat
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding

Vergoot uw vakbekwaamheid en behaal een hoogwerker certificaat: meld u aan

Hoogwerker trainingen wordt meermalen per jaar georganiseerd. Het doel van de hoogwerker cursus is, door het voorkomen van ongevallen en schades, zo veilig en verantwoord mogelijk met de hoogwerker te werken. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden en tarieven via info@kors-hoogwerksystemen.nl of bel met 0521589066.